Ha a fejlődéshez szükséges fehérje és szénhidrát mennyiséget beviszem tápkiegekből, akkor a rendes étkezésem lehet "szemét" is?
--gömb--
Soha nem írtam hogy brutal vagyok.
Én most nem akarok kivételesen személyeskedni meg, meg szarrá oltani, hogy milyen vékony, de a táplálkozása alapján nem lep meg, hogy madárijesztő az ember. Csak akkor nem értem, hogy a multkor is mire fel vitázik, hogy neki a nyomó gyakorlatoknál mennyire beváltak a szögek, mert miket fejlődött tőle aztán kiderül, hogy nincs mellkasa se az embernek.
De legalább felválaltad magad, ez így korrekkt. Ahhoz is jogod van hogy úgy egyél és edzél ahogy te akarsz, csak ne téríts embereket az elméleteiddel, mert az káros.
--gömb--
Először is, a multkor magamról annyit irtam hogy latom a különbséget, ha nyomok egykezessel és ha nem.
Másodszor, ez rohadtul nem a 300-400 grammos fehérje bevitel eredménye. Emlitettem már hogy ilyen mennyiség pár napig, pár hétig volt egyszerre, utána minimális mennyiség volt hónapokig. Általában igy volt a menetrend foleg anyagi okok miatt.
ezt írtad a múltkor gömb:
"Ha nem teszek képet, az a baj. Ha teszek akkor meg az lesz, hogy ilyen a genetikad, nem bizonyit semmit."
Tehát szerinted marhajól nézel ki, de féltél tenni akkor képet, mert azt gondoltad, hogy mi a szuper genetikádra fognánk a kinézeted. De nem nézel ki sehogy, tehát baromi mellélövés volt a feltételezésed. Szóval nem lett semmi mellizmod a millió gyakorlatoddal. Ezt kell elfogadnod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!