Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik az izomzatom?

Miért nem fejlődik az izomzatom?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.

Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?

2017. ápr. 14. 18:16
1 2 3 4 5 6 7
 41/61 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy hamar eljut, csak ugye azt felemelni és feltenni a nyakamba nem túl egyszerű. Szoval eddig sem igazán azzal volt problémám, hogy nem menne a guggolás nagyobb súllyal, csak azt felemelni és megtartani magam, hogy ne rántson el, az ami igazán megnehezíti a dolgom :/ Na meg letenni miután kész vagyok...😓
2017. ápr. 15. 09:22
 42/61 anonim ***** válasza:
Ja, hogy a földről indítod a gyakorlatot? Hát az szopás. Úgy nem ajánlom max az elől guggolást. Szerezni kell egy állványt vagy keretet, mert így vagy megsérülsz, vagy nem fogsz tudni elég nagy súlyt használni.
2017. ápr. 15. 09:26
 43/61 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbáltam elmagyarázni már az elejétől fogva :)
2017. ápr. 15. 09:31
 44/61 Cortez70 ***** válasza:
Mert barmomi nehéz összehegesztetni pár vasdarabot, hogy legyen guggoló állványod ugye? Bármelyik szaki megcsinálja egy óra alatt. Hihetetlen hogy ennyire tehetetlen emberek vannak.
2017. ápr. 15. 10:31
 45/61 anonim ***** válasza:
Legjobb példa mondjuk egy olyan olimpiai súlyemelő aki 10 éve nyomja a sportot, 1db oldalemelét nem csinált soha életében és olyan kerek vállizma van, hogy beszarsz. Tucat ilyet tudok neked mutatni. Pedig az oldalemelésre még énis azt mondom, hogy csinálni kell, mert ott a vállnak azon fejének konkrétan az a fukciója, hogy a kart oldalt felemelje 90%-ban. Tehát egy különálló, külön funkcióval rendelkező fejnél is ,pusztán nyomással is kimaxolható a váll. Akkor mégis miről beszélünk egy összefüggő izomról meg külön kis rostokról. Vicc.
2017. ápr. 15. 11:02
 46/61 anonim ***** válasza:
*egy összefűggő izomnál
2017. ápr. 15. 11:03
 47/61 anonim ***** válasza:
Bocsi ezt nem ide akartam irni :DD
2017. ápr. 15. 11:28
 48/61 Cortez70 ***** válasza:
Gondolom gömbnek ment. :)
2017. ápr. 15. 11:30
 49/61 A kérdező kommentje:
Istenem...Te "Cortez70" mindenbe bele tudsz kötni! Hova tegyem mégis? az udvarra? A lakásban nincs hely neki. Nem keresek kifogásokat, ma is túl vagyok már az edzésen, de ha egyszer korlátozottak a lehetőségeim, hiába is kötsz bele mindenbe...
2017. ápr. 15. 11:56
 50/61 A kérdező kommentje:

[link]

[link]

Ezeket csináltam ma, plusz még kiegészitettem mással is. Nem mondom, hogy ettől várom a "csodát" - ahogyan fogalmaztatok - , de szerintem, ha Michelle Lewin ilyen arcot vág utána, akkor valamire csak jó lehet :) De azert igyekszem beszerezni nagyobb sulyokat is.

2017. ápr. 15. 12:04
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!