Miért nem fejlődik az izomzatom?
Figyelt kérdés
Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.
Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?
2017. ápr. 14. 18:16
41/61 A kérdező kommentje:
Elhiszem, hogy hamar eljut, csak ugye azt felemelni és feltenni a nyakamba nem túl egyszerű. Szoval eddig sem igazán azzal volt problémám, hogy nem menne a guggolás nagyobb súllyal, csak azt felemelni és megtartani magam, hogy ne rántson el, az ami igazán megnehezíti a dolgom :/ Na meg letenni miután kész vagyok...😓
2017. ápr. 15. 09:22
42/61 anonim válasza:
Ja, hogy a földről indítod a gyakorlatot? Hát az szopás. Úgy nem ajánlom max az elől guggolást. Szerezni kell egy állványt vagy keretet, mert így vagy megsérülsz, vagy nem fogsz tudni elég nagy súlyt használni.
43/61 A kérdező kommentje:
Igen, ezt próbáltam elmagyarázni már az elejétől fogva :)
2017. ápr. 15. 09:31
44/61 Cortez70 válasza:
Mert barmomi nehéz összehegesztetni pár vasdarabot, hogy legyen guggoló állványod ugye? Bármelyik szaki megcsinálja egy óra alatt. Hihetetlen hogy ennyire tehetetlen emberek vannak.
45/61 anonim válasza:
Legjobb példa mondjuk egy olyan olimpiai súlyemelő aki 10 éve nyomja a sportot, 1db oldalemelét nem csinált soha életében és olyan kerek vállizma van, hogy beszarsz. Tucat ilyet tudok neked mutatni. Pedig az oldalemelésre még énis azt mondom, hogy csinálni kell, mert ott a vállnak azon fejének konkrétan az a fukciója, hogy a kart oldalt felemelje 90%-ban. Tehát egy különálló, külön funkcióval rendelkező fejnél is ,pusztán nyomással is kimaxolható a váll. Akkor mégis miről beszélünk egy összefüggő izomról meg külön kis rostokról. Vicc.
47/61 anonim válasza:
Bocsi ezt nem ide akartam irni :DD
49/61 A kérdező kommentje:
Istenem...Te "Cortez70" mindenbe bele tudsz kötni! Hova tegyem mégis? az udvarra? A lakásban nincs hely neki. Nem keresek kifogásokat, ma is túl vagyok már az edzésen, de ha egyszer korlátozottak a lehetőségeim, hiába is kötsz bele mindenbe...
2017. ápr. 15. 11:56
50/61 A kérdező kommentje:
2017. ápr. 15. 12:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!