Miért nem fejlődik az izomzatom?
Figyelt kérdés
Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.
Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?
2017. ápr. 14. 18:16
31/61 Cortez70 válasza:
Mondjuk úgy oldható meg, hogy otthonra veszel plusz sulyokat. Használtan nem drága. És nem kell konditeremben edzeni ha van elég sulyod. Azt kellene már megérteni, hogy ha nem noveled a használt sulyokat, akkor nem lesz fejlődés.
32/61 A kérdező kommentje:
Kisváros, és sajnos nincs. Ez van.
2017. ápr. 15. 08:47
33/61 A kérdező kommentje:
Lenne súlyom, mert barátomnak van sok, amit nem is használ már, csak itthon hely se nagyon van, meg az a baj, hogy nem tudnám pl. guggolásnál levenni, mert ahhoz át kellene emelnem a fejem felett. Balesetveszélyes... Meg az is gáz még nálam, hogy fáj a derekam, ha nagyobb súlyt emelek. Pedig néztem már tükörben is, és szerintem helyesen csináltam, mégis fáj. De, ha tényleg ez az ára, akkor a napokban elhozom az összes súlyt, amit csak tudok. Kb. mennyivel kellene mondjuk guggolnom?
2017. ápr. 15. 08:53
34/61 anonim válasza:
Az a jelenlegi szindedtől függ. Ha azt mondjuk használj nagy súlyt, az hozzád viszonyítva lesz nagy, nem egy fix érték. Senki nem mondta, hogy pakolj fel mázsákat éa sérülj meg.
35/61 A kérdező kommentje:
Az eddigi 15-20 kilohoz kepest...62 kilommal. Akkor, ha egy 10est rádobok az már ér valamit egy darabig? (Fel is borulok,az tuti 😂)
2017. ápr. 15. 09:00
36/61 anonim válasza:
Mennyit csináltál eddig azzal a 20 kilóval?
37/61 A kérdező kommentje:
4x15/20
2017. ápr. 15. 09:04
38/61 anonim válasza:
Ok akkor most próbáld meg pl.a 30al 4x8-10et. De melegíts be rendesen.
39/61 Cortez70 válasza:
Amennyivel megy 8-10 ismétlés a sorozatokban. Lehet menne 30-40 kilóval is. Amúgy egy nő is simán eljut hamar a saját testsulynyi súllyal való szeriazashoz. Tehát egy 60 kilós nő hamar eljut a 60 kilós súlyhoz , guggolasban.
40/61 Zedricht válasza:
Vegyél övet valami edzős boltba, az megtartja a derekad:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!