Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik az izomzatom?

Miért nem fejlődik az izomzatom?

Figyelt kérdés

Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.

Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?

2017. ápr. 14. 18:16
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 A kérdező kommentje:
Sajnálom, hogy nem tudok munka közben kajálni :D Istenem...ez vicc.
2017. ápr. 14. 21:21
 22/61 A kérdező kommentje:
Meg állandoan ez a nokedli :D Nagyon nagy szókinccsel rendelkezel :)
2017. ápr. 14. 21:22
 23/61 Cortez70 ***** válasza:
Ha nem kajalsz akkor nem fejlodsz. Nem úgy van, hogy a tested majd megérti, hogy neked nincs időd enni és akkor kevesebbel is beéri. Nem az számít, hogy hányszor eszel, hanem a napi össz kajabevitel.
2017. ápr. 14. 21:25
 24/61 A kérdező kommentje:
Naháát! Végre egy normális válasz.
2017. ápr. 14. 21:27
 25/61 anonim ***** válasza:
Nem kell 2-3 óránként enni,a napi bevitel számít.Eddz nagy súllyal,inkább menj terembe,egyél rendesen,olvass utána kicsit a dolgoknak és akkor fejlődni fogsz.Ne a kiegészítőktől várd a csodát meg a rubint réka 2 forintos videóitól.Ez az igazság.
2017. ápr. 14. 22:35
 26/61 anonim ***** válasza:
Az edzést azt tényleg nagyon át kell gondolni,mert ha te évek óta edzesz és nem látod az eredmény,100%,hogy nem jó az edzésterved.Kaja kb.ok,csak számold ki egy kalkulátorral,neked mennyi kell naponta.Az edzésterved,ha leírod,akkor abban is tudunk segíteni.Mondjuk az,amit ezen a héten edzettél.
2017. ápr. 14. 22:39
 27/61 anonim ***** válasza:
Corteznek nagyon igaza van..nekem rengeteget segitett . Hidd el amit mond
2017. ápr. 15. 00:50
 28/61 anonim ***** válasza:
100%

végigolvastam a kommenteket, és te most konkrétan idejöttél rinyálni...

mert ha segitségért jöttél volna, akkor talán megfogadod a tanácsokat, és felfogod hogy ha nem fejlődsz akkor rosszul csinálod, beszoptad a rubintrékásnorbis marketinget, beszoptad a tápkiegek marketingjét, semmi gáz..ettől nem leszel hülye, sokan beszopják de ha már valaki segit akkor ne ragaszkodj már a hülyeségeidhez

2017. ápr. 15. 07:48
 29/61 A kérdező kommentje:
Ok...Csak ti meg nem értitek meg, hogy itt NINCS konditerem!!! Leírtam a kérdésben, hogy mik a lehetőségeim. Nem rinyáltam, csak ha már annyira olvastad az előző válaszokat, akkor láthattad volna, hogy rögtön hülyének néztek, meg gúnyolódtak a hozzászólók. Rengeteget olvasok egyébként a témával kapcsolatosan, szinte minden nap, és nagyon jol tudom, hogy nagy súlyokkal kell edzeni, de ha NINCS akkor hogyan csináljam? Mindegy...én vagyok a hülye...igazatok van :D
2017. ápr. 15. 08:00
 30/61 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nincs konditerem? A puszta közepén laksz bszod?
2017. ápr. 15. 08:22
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!