Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.
Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?
Sajnálom, hogy nem tudok munka közben kajálni :D Istenem...ez vicc.
2017. ápr. 14. 21:21
22/61 A kérdező kommentje:
Meg állandoan ez a nokedli :D Nagyon nagy szókinccsel rendelkezel :)
2017. ápr. 14. 21:22
23/61 Cortez70 válasza:
Ha nem kajalsz akkor nem fejlodsz. Nem úgy van, hogy a tested majd megérti, hogy neked nincs időd enni és akkor kevesebbel is beéri. Nem az számít, hogy hányszor eszel, hanem a napi össz kajabevitel.
2017. ápr. 14. 21:25
24/61 A kérdező kommentje:
Naháát! Végre egy normális válasz.
2017. ápr. 14. 21:27
25/61 anonim válasza:
Nem kell 2-3 óránként enni,a napi bevitel számít.Eddz nagy súllyal,inkább menj terembe,egyél rendesen,olvass utána kicsit a dolgoknak és akkor fejlődni fogsz.Ne a kiegészítőktől várd a csodát meg a rubint réka 2 forintos videóitól.Ez az igazság.
2017. ápr. 14. 22:35
26/61 anonim válasza:
Az edzést azt tényleg nagyon át kell gondolni,mert ha te évek óta edzesz és nem látod az eredmény,100%,hogy nem jó az edzésterved.Kaja kb.ok,csak számold ki egy kalkulátorral,neked mennyi kell naponta.Az edzésterved,ha leírod,akkor abban is tudunk segíteni.Mondjuk az,amit ezen a héten edzettél.
2017. ápr. 14. 22:39
27/61 anonim válasza:
Corteznek nagyon igaza van..nekem rengeteget segitett . Hidd el amit mond
2017. ápr. 15. 00:50
28/61 anonim válasza:
végigolvastam a kommenteket, és te most konkrétan idejöttél rinyálni...
mert ha segitségért jöttél volna, akkor talán megfogadod a tanácsokat, és felfogod hogy ha nem fejlődsz akkor rosszul csinálod, beszoptad a rubintrékásnorbis marketinget, beszoptad a tápkiegek marketingjét, semmi gáz..ettől nem leszel hülye, sokan beszopják de ha már valaki segit akkor ne ragaszkodj már a hülyeségeidhez
2017. ápr. 15. 07:48
29/61 A kérdező kommentje:
Ok...Csak ti meg nem értitek meg, hogy itt NINCS konditerem!!! Leírtam a kérdésben, hogy mik a lehetőségeim. Nem rinyáltam, csak ha már annyira olvastad az előző válaszokat, akkor láthattad volna, hogy rögtön hülyének néztek, meg gúnyolódtak a hozzászólók. Rengeteget olvasok egyébként a témával kapcsolatosan, szinte minden nap, és nagyon jol tudom, hogy nagy súlyokkal kell edzeni, de ha NINCS akkor hogyan csináljam? Mindegy...én vagyok a hülye...igazatok van :D
2017. ápr. 15. 08:00
30/61 anonim válasza:
Mi az,hogy nincs konditerem? A puszta közepén laksz bszod?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!