Kezdeném azzal, hogy nő vagyok, 28 éves, 168 cm és 62 kg.
Már évek óta edzek, igaz kicsit korlátozottabbak a lehetőségeim, mivel itt, ahol lakom nincs edzőterem. Vannak itthon súlyaim, azokat használom, ezen kívül intervall edzéseket is csinálok és néha-néha előveszek 1-1 edzős dvd-t (Péntek Enikő, Rubint Réka). Kb. 1 éve kiegészítem az edzéseimet bcaa-val és whey proteinnel, de még ezek sem hoztam látványos eredményt. Látszik, hogy picit formásabb a lábam, karom, hasam, de ez nagyon kevés. Egyszerűen úgy érzem nincs is izomzatom... Mit kellene másképp csinálnom?
Már megint gúnyolódsz. Attól a pár gramm aminosavtól csak azt várom, hogy edzés közben ne veszitsem el azt a levés izmot is, amit összeküzdöttem magamnak. Súlyt meg nem tudok szerezni többet,meg gonolj már
2017. ápr. 14. 19:41
12/61 A kérdező kommentje:
Szóval gondolj már bele, 20 kilot is nehezen veszem fel, meg teszem le a vállamról egyedül,nemhogy még ha kétszer ennyit kellene magamtól felvennem. (az előbb véletlen elküldtem a félig megirt válaszom)
2017. ápr. 14. 19:44
13/61 anonim válasza:
1) Nő vagy, alapból nehezebben fogsz izmot felpakolni, mint egy 21 éves kissrác
2) Ha az izomtömeg növelés a célod, akkor ez az edzés szar
3) Valószínűleg a kajád sincs belőve rendesen
2017. ápr. 14. 20:30
14/61 A kérdező kommentje:
Mert amúgy másoknak mindenkinek be van lőve a kajája, aki izmos... biztos, hogy nem. Szerintem az enyém még ahhoz képest elég jó is.
2017. ápr. 14. 20:44
15/61 Cortez70 válasza:
Ha kalória pluszban vagy, akkor mitől vesztenel izmot mégis??? Beszaras mennyire nem vagy tisztában a dolgokkal. Ez által az edzesed sem lehet jó. Otthon edzel kis sulyokkal és várod a csodát. Így nem fogsz semmire menni.
2017. ápr. 14. 20:54
16/61 A kérdező kommentje:
Nem várok csodát, és azt azért ne állítsd már, hogy nem vagyok tisztában a dolgokkal. Fel ne akaszd már magad, mert valaki nem ugy gondolkodik mint te! Vannak olyan ismerőseim, akik ugyanigy otthon edzenek, és mégis látszik rajtuk. Se fehérje, se normális étrend, semmi. Azért tettem fel ezt a kérdést, hogy okoskodás helyett tanácsot kapjak normális "hangnemben", de ugy látom ez nem jött össze.
2017. ápr. 14. 21:15
17/61 Cortez70 válasza:
Kaptál tanácsot kislány. Eddz normálisan nagy sulyokkal. Ennyi a megoldás.
2017. ápr. 14. 21:17
18/61 A kérdező kommentje:
Ja és egyáltalán nem vagyok kaloria pluszban, gyakran vagyok éhes is, igy valószinüleg ha annyira értesz hozzá, akkor azt is tudod, hogy ha éhes vagy elsősorban az izomból fogsz vesziteni. Mint írtam is 3 műszakban dolgozom, éa nincs időm 2-3 óránként enni.
2017. ápr. 14. 21:17
19/61 A kérdező kommentje:
Mi az hogy kislány? Hallod nagyon kiváncsi lennék rá, hogy hogy nézhetsz ki meg hány éves lehetsz, hogy egy 28 éves nőt lekislányozol. Nagyon bunkó vagy, ne haragudj!
2017. ápr. 14. 21:19
20/61 Cortez70 válasza:
Kalória mínuszban meg hogy akarsz izmosodni mégis? Ja tényleg értesz hozza. Nokedli súllyal és kevés kajaval nem izmosodsz? Mik vannak....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!