Ha elkezdek egy új edzéstervet és közben kezdek el szálkásítani is, kiütöm az edzésterv hatékonyságát? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Úgy értem,hogy ha elkezd az ember egy új tervet,az a megszokottól eltérő.És a változás jó hatással van,a szervezet kap egy új ingert,az új módszerek újra megindítják a fejlődést.
Viszont,ha eközben kezdem a szálkásítást is,akkor kalóriaminuszban mem lehet sem izmosodni,sem erősödni.Szóval az izom és az erő,amit a változtatás hozna,nem jön el?
2017. márc. 26. 23:43
1/5 Cortez70 válasza:
Kezdők tudnak kalória mínuszban is izmosodni egy kis ideig.
2/5 A kérdező kommentje:
De ha nem vagyok kezdő
2017. márc. 27. 15:51
3/5 Cortez70 válasza:
Akkor értelemszerűen nem tudsz erőt növelni és izmosodni kalória mínuszban.
4/5 A kérdező kommentje:
Jó,ezt értem.De egy új edzésterv megindítja a fejlődést.Ha pl.stagnál az ember és elkezd egy új tervet,akkor ismét megindul a fejlődésben.
De ha szálkásításnál kezdem el,akkor elhalasztom ezt a lehetőséget és nem is fogok vele akkora eredményt elérni?
2017. márc. 27. 16:11
5/5 Cortez70 válasza:
Kis eredmény talán lehet, ha éppen ez az új módszer nagyon fekszik neked. De több kajával jobb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!