Ez mennyire hátráltatja a fogyás hatékonyságát?
A nyáron lesz 2 táborom mindkettő júniusba, kb 1 héttel egymás után. Nem tudom, hogy mennyire főznek ott zsírosan vagy, hogy miket használnak. Edzeni nem fogok tudni az biztos, a diétámat megszeretném tartani a táborban is. Tehát nem ennék fagyit, chipset, sütiket, pizzát meg ilyeneket. A fehérjebevitelre nem tudnék figyelni, ezért nem is edzek, mert akkor leépítenem az izmaimat. Ha a nyár további részébe rendesen csinálom havonta egy kis bűnözéssel akkor még tudok zsírból fogyni, ugye? Az edzéstervem neve bbg, a diétámat pedig én alakítottam ki. A zöldségek kalóriáját nem számolom, gyümölcsöt keveset eszek, naponta rengeteg sovány túrót, joghurtot, sajtot és cottage cheese-t eszek, hogy meglegyen a napi 110 g fehérje. Edzés után iszok tejsavófehérjét is. A testzsírom 28% volt 1 hónapja.
Köszi a válaszokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!