Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez mennyire hátráltatja a...

Ez mennyire hátráltatja a fogyás hatékonyságát?

Figyelt kérdés

A nyáron lesz 2 táborom mindkettő júniusba, kb 1 héttel egymás után. Nem tudom, hogy mennyire főznek ott zsírosan vagy, hogy miket használnak. Edzeni nem fogok tudni az biztos, a diétámat megszeretném tartani a táborban is. Tehát nem ennék fagyit, chipset, sütiket, pizzát meg ilyeneket. A fehérjebevitelre nem tudnék figyelni, ezért nem is edzek, mert akkor leépítenem az izmaimat. Ha a nyár további részébe rendesen csinálom havonta egy kis bűnözéssel akkor még tudok zsírból fogyni, ugye? Az edzéstervem neve bbg, a diétámat pedig én alakítottam ki. A zöldségek kalóriáját nem számolom, gyümölcsöt keveset eszek, naponta rengeteg sovány túrót, joghurtot, sajtot és cottage cheese-t eszek, hogy meglegyen a napi 110 g fehérje. Edzés után iszok tejsavófehérjét is. A testzsírom 28% volt 1 hónapja.

Köszi a válaszokat.

2016. jún. 4. 13:33
 1/2 anonim ***** válasza:
Edd azt amit ott adnak, nagyjából ha már egy ideje benne van az ember, meg tudja kb tippelni mibe mennyi kcal van, főleg ha előre utána néz pár kajának (esetleg ha volt ismerősöd megkérdezheted h nagyjából miket szoktak adni kaját v ha mázlid van előre tudod, mert le van írva vhol), plusz én vinnék magamnak valamilyen kis dobozba kb fél kiló fehérjét és napi 2 turmixot meginnék.
2016. jún. 4. 15:05
 2/2 anonim ***** válasza:
De ez a BBG ez lofax edzés, ezzel nem a testépítés rovatba kéne jönnöd.
2016. jún. 4. 15:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!