Vajon egészségesebbek a porok mint a mai műanyag ételek?
Most ettem egy lidls magos kenyeret és valószínűleg a keverő aljából lehetett a tészta, vagy a mag, de az üvegszilánktól kezdve az apró kavicsig minden volt benne.
Arról ne is beszéljünk mennyi szemét, penészes liszt "véletlenül", lisztjavítószer, tartósítószer, por, patkányméreg, és még ki tudja mi kerül az élelmiszereinkbe.
Ha a húst vesszük és nem a kóser hentesnél vásárolunk (de ott se lehet tudni) valószínűleg az is antibiotikumokkal teletolt, rossz minőségű hús, bármit nézünk, mindenben van egy késhegynyi méreg.
Vajon ezekhez képest a táplálékkiegészítők tiszták?
Lehet helyettesíteni az étkezések nagy részét táplálékkiegészítőkkel?
--gömb--
Az hogy a te beszűkült agyad nem birja befogadni ezt az infót, senkit nem érdekel. A valóság az, hogy július valamely napján rászántam néhány órát arra, hogy a kisméretű présgépemmel lesajtoljak 4 kg angolperjét. Majd ennek megittam a levét a délután folyamán.
Ne csodálkozz a stiluson ember. Idejössz egy anonim fórumra és az ismeretlen válaszolót kezded szarozni mert nem bírod elképzelni amit ír? Szerencséd hogy nem vagy itt mert átrendezném a képed az hótziher.
# 22:
1 kg angolperje levében mennyi protein/ch/zsír van?
--gömb--
Nem 2 liter, hanem 4, ugyanis eleve 85-90% a folyékony összetevő, plusz a gépből kijövő száraz rostokat is ki szoktam mosni kis vízzel es az is megy a lébe.
Nekem egy ember írt privatot, arra részletesen válaszoltam. Ha ez te vagy, és mégis azt állítod hogy nem válaszoltam, akkor minden világos. Az illetotol megkérdeztem hogy a kérdező -e, de nem válaszolt.
Továbbá úgy gondolom, a válaszom egyértelműen értelmezhető normális emberek számára. Az "elfogyasztottam" kifejezés ugyanis nem egyenlő a "megettem"mel.
24: A fehérje tartalmat 3%-nak szokom venni, de ez nem pontos adat. Ch és zsír infó még kevesebb van, illetve az még ingadozóbb lehet, de én olyan 3%ch és elhanyagolható zsirtartalommal számolok. Bizonyos búzafű forgalmazók adataiból kiindulva (amiknél viszont vannak csúsztatások, az egyik pl a fű szarazanyagtartalmát hasonlította a tejhez de a tejnél a vizet nem számolta le).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!