Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vajon egészségesebbek a porok...

Vajon egészségesebbek a porok mint a mai műanyag ételek?

Figyelt kérdés

Most ettem egy lidls magos kenyeret és valószínűleg a keverő aljából lehetett a tészta, vagy a mag, de az üvegszilánktól kezdve az apró kavicsig minden volt benne.

Arról ne is beszéljünk mennyi szemét, penészes liszt "véletlenül", lisztjavítószer, tartósítószer, por, patkányméreg, és még ki tudja mi kerül az élelmiszereinkbe.

Ha a húst vesszük és nem a kóser hentesnél vásárolunk (de ott se lehet tudni) valószínűleg az is antibiotikumokkal teletolt, rossz minőségű hús, bármit nézünk, mindenben van egy késhegynyi méreg.

Vajon ezekhez képest a táplálékkiegészítők tiszták?

Lehet helyettesíteni az étkezések nagy részét táplálékkiegészítőkkel?

2016. dec. 9. 06:39
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Ha normális lennél nem állítanál olyat, hogy 4 kiló füvet megeszel. Ráadásul adod itt az ötleteket a többieknek.
2016. dec. 11. 11:35
 22/26 anonim ***** válasza:

--gömb--

Az hogy a te beszűkült agyad nem birja befogadni ezt az infót, senkit nem érdekel. A valóság az, hogy július valamely napján rászántam néhány órát arra, hogy a kisméretű présgépemmel lesajtoljak 4 kg angolperjét. Majd ennek megittam a levét a délután folyamán.

Ne csodálkozz a stiluson ember. Idejössz egy anonim fórumra és az ismeretlen válaszolót kezded szarozni mert nem bírod elképzelni amit ír? Szerencséd hogy nem vagy itt mert átrendezném a képed az hótziher.

2016. dec. 11. 11:43
 23/26 A kérdező kommentje:
4 kiló fűből mennyi lé jött ki? Gondolom kb 2 liter, ez így viszont sokkal hihetőbb, de akkor vedd már a fáradtságot és normális választ adj. Azt hiszen privátban kérdeztem is tőled, de arra sem voltál hajlandó válaszolni.
2016. dec. 11. 12:31
 24/26 anonim ***** válasza:

# 22:

1 kg angolperje levében mennyi protein/ch/zsír van?

2016. dec. 11. 12:53
 25/26 anonim ***** válasza:

--gömb--

Nem 2 liter, hanem 4, ugyanis eleve 85-90% a folyékony összetevő, plusz a gépből kijövő száraz rostokat is ki szoktam mosni kis vízzel es az is megy a lébe.

Nekem egy ember írt privatot, arra részletesen válaszoltam. Ha ez te vagy, és mégis azt állítod hogy nem válaszoltam, akkor minden világos. Az illetotol megkérdeztem hogy a kérdező -e, de nem válaszolt.

Továbbá úgy gondolom, a válaszom egyértelműen értelmezhető normális emberek számára. Az "elfogyasztottam" kifejezés ugyanis nem egyenlő a "megettem"mel.

24: A fehérje tartalmat 3%-nak szokom venni, de ez nem pontos adat. Ch és zsír infó még kevesebb van, illetve az még ingadozóbb lehet, de én olyan 3%ch és elhanyagolható zsirtartalommal számolok. Bizonyos búzafű forgalmazók adataiból kiindulva (amiknél viszont vannak csúsztatások, az egyik pl a fű szarazanyagtartalmát hasonlította a tejhez de a tejnél a vizet nem számolta le).

2016. dec. 11. 13:08
 26/26 anonim ***** válasza:
Én nem enném a port se, mert kb. parizer kategória. Eleve melléktermék. Akkor mit is várunk, ha az eredeti termék is okádék?
2016. dec. 11. 17:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!