Ma vettem egy keverő shakert, vihetek benne forró teát is? Úgy értem, hogy nem fog a műanyag összemenni hő hatására?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 18:43
1/5 anonim válasza:
termoszt vegyél teának.
a séker folyadék elkészítésére van nem folyadék tárolására,ezért nem is zár úgy mint egy termosz.
2/5 anonim válasza:
Adom! Én múltkor raktam bele forró teát és a shaker nem szereti annyira. :D
3/5 anonim válasza:
Hát, a mosogatógépet bírja az enyém, bár nemtom az hány fokon mos. De azért elég meleg.
4/5 anonim válasza:
Én is tegnap vettem shekert,meg 1,5kg fehérjét.. :D
5/5 Dogmatix91 válasza:
BPA és DEHP mentes shakerbe mehet forróvíz de meg fog lágyulni mert mindegyik shaker polipropilénből van. Mikrózni is lehet ezeket meg elvileg fagyasztóba is rakhatók, de ahogy az első hozzászóló is írta, nem erre lettek kitalálva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!