A pudingot fakanálal vagy müanyag keverő kanálal keveritek?
Figyelt kérdés
2014. márc. 14. 10:27
2/6 anonim válasza:
fakanállal, néha rendes levesevő kanállal
3/6 anonim válasza:
Magát a pudingport mindig kanállal, kis tejjel, cukorral, de maikor a lassan fővő tejbe keverem mindig ovális habverőt használok. Igy garantáltan csomómentes.
Hogy egy főzőkanál fa vagy műa. teljesen mindegy, csak tudja az ember, hogy melyiket mihez használja.
A pörköltfőző fakanállal nyilvánvaló, hogy nem célszerű pudingot keverni...
4/6 anonim válasza:
Amikor a pudingport keverem kevés tejjel azt villával keverem.
Amikor a fövésben lévő pudingot kevergetem evőkanállal.
5/6 anonim válasza:
Evőkanállal keverem a port is és a forrásban levő pudingot is.
6/6 anonim válasza:
Van egy fehér műanyag keverőkanalam, azzal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!