Aki tejjel iszik fehérjeport, azok mindig műanyag shakerben készítik? Nem jobb egy thermo bögre, ami rozsdamentes acél?
Arra gondolok, ha otthon vagyok és otthon maradok, akkor sokkal könnyebb tisztítani a rozsdamentes acél thermo bögrét, mivel a tejet illetve ezt a shake-et olyan szörnyű műanyagról lemosni. Tudom, hogy nehéz a súlya, de ha úgyse viszem sehova, akkor mindegy.
Azt nem tudom, hogy a szűrőt hogyan lehetne helyettesíteni, vagy egyáltalán fontos-e? Bár magát a szűrőt átrakhatom egy thermo bögrébe is, valamit azért csak segít...
Persze ha terembe megyek, sajnos marad a műanyag, de eleve utálok műanyagból inni, na mindegy.
Vagy vegyek igazi shakert , egy olcsóbbat, és akkor inkább abban?
Nekem azt se tudom hol a műanyag shakerem szűrője, szóval szerintem nem fontos. Víz/tej alulra, bele a protein, víz/tej fölé és nem ragad a tetejébe.
Tisztítás meg ahogy a többiek írták. Illetve ha nem otthon vagyok akkor a legforróbb vízzel öblítem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!