Van egy műanyag hulahopp karikám, teleöntöttük sóval. Ha minden nap hulahoppozok kicsit, mennyi idő alatt fog látszani az eredmény? Mellette tornázok rendszeresen!
Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 20:47
1/6 anonim válasza:
Milyen eredményt szeretnél elérni az edzéssel?
A hulahop karikázás is egy jó mozgás (átmozgatásra), de sose fog látszódni.
2/6 anonim válasza:
Az étrendedtől függ. Mert gondolom zsírt akarsz leadni, viszont ahhoz kalória mínuszban kell lenned. Olyan pedig nincs, hogy helyi zsírégetés, tehát ha véletlenül azt gondolnád, hogy ezzel tudod irányítani a zsírleadás helyét akkor tévedsz. Ha pedig ezzel tisztában voltál, akkor nem szóltam.:)
3/6 tkodit válasza:
ennél kevés hülyébb mozgásformát tudok elképzelni.
4/6 anonim válasza:
Szerintem a csípő mozgást igénylő mozgások - pl. az ilyen karikázás jók. Átmozgatják a csípővel, farkcsonttal együtt a belső szerveket, mint egy masszázs. Ezek a részek sok embernél be vannak merevedve.
Heti 2 ilyen mozgás, 10-20 perc erejéig nem fölösleges szerintem. Egy kiegészítő, de semmiképpen sem alapvető edzés.
5/6 tkodit válasza:
nem csapom le a magas labdát, hogy milyen ennél jobb csípőmozgásos sport van. Abban legalább meg lehet izzadni :D
6/6 anonim válasza:
Szex is jó emiatt. Csak ott nem biztos hogy odafigyelsz a teljes mozgástartományra. Oldalra, körkörösen.. én szokt figyelni és kicsit átmozgatom a dolgokat, élvezetes és jó móka :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!