Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Van egy műanyag hulahopp...

Van egy műanyag hulahopp karikám, teleöntöttük sóval. Ha minden nap hulahoppozok kicsit, mennyi idő alatt fog látszani az eredmény? Mellette tornázok rendszeresen!

Figyelt kérdés
2014. jún. 1. 20:47
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Milyen eredményt szeretnél elérni az edzéssel?

A hulahop karikázás is egy jó mozgás (átmozgatásra), de sose fog látszódni.

2014. jún. 1. 20:51
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Az étrendedtől függ. Mert gondolom zsírt akarsz leadni, viszont ahhoz kalória mínuszban kell lenned. Olyan pedig nincs, hogy helyi zsírégetés, tehát ha véletlenül azt gondolnád, hogy ezzel tudod irányítani a zsírleadás helyét akkor tévedsz. Ha pedig ezzel tisztában voltál, akkor nem szóltam.:)
2014. jún. 1. 20:52
 3/6 tkodit ***** válasza:
75%
ennél kevés hülyébb mozgásformát tudok elképzelni.
2014. jún. 1. 21:21
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem a csípő mozgást igénylő mozgások - pl. az ilyen karikázás jók. Átmozgatják a csípővel, farkcsonttal együtt a belső szerveket, mint egy masszázs. Ezek a részek sok embernél be vannak merevedve.

Heti 2 ilyen mozgás, 10-20 perc erejéig nem fölösleges szerintem. Egy kiegészítő, de semmiképpen sem alapvető edzés.

2014. jún. 1. 21:27
 5/6 tkodit ***** válasza:
100%
nem csapom le a magas labdát, hogy milyen ennél jobb csípőmozgásos sport van. Abban legalább meg lehet izzadni :D
2014. jún. 1. 21:38
 6/6 anonim ***** válasza:
84%
Szex is jó emiatt. Csak ott nem biztos hogy odafigyelsz a teljes mozgástartományra. Oldalra, körkörösen.. én szokt figyelni és kicsit átmozgatom a dolgokat, élvezetes és jó móka :)
2014. jún. 1. 21:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!