Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg jó lehet, ha víz...

Tényleg jó lehet, ha víz helyett (laktózmentes) tejet iszom?

Figyelt kérdés

3 érvem is van mellette:

-1 literben 30 gramm eszenciális aminosav, értékes zsírsavak és szénhidrátok vannak.

-a tej önmagában felborítja az emésztést, de a laktózmentes tejjel ezt nem tapasztaltam, nem fosat, nem puffaszt, több litert is meg lehet inni.

Szóval ha jól becsülöm, 3 liter laktózmentes tejjel, aminek az ára hozzávetőlegesen 1000 ft minden meg lenne egyben amire szükség van, kivéve a vitaminokat és a rostot.

100g fehérje, stbstb.

Saját tapasztalataim:

Egy ideje iszom, sőt amikor külföldre utaztam és nem volt pénzem étteremben enni akkor szoktam rá, és komoly hegyi túrák, egész napos talponlét mellett is megbízható energiaforrás volt a laktózmentes tej. Mellé azt hiszem zabkekszet fogyasztottam főleg.

2016. nov. 28. 08:19
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
600 gm? attól jót foshattál azért.
2016. nov. 28. 18:06
 22/22 anonim ***** válasza:

--gömb--

Pont ez az hogy egyáltalán nem. Tavaly ilyentájt egy hónapig minden nap benyomtam 0,5 kg natúr wpc80-at. Egyáltalán nem fostam, sőt kamilla teát kellett innom hogy egyáltalán tudjak wczni. Különben napokig nem.

De nagyon nagy pluszt adott a regeneralodasban. 600 gramm az kétszer volt összesen.

2016. nov. 28. 19:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!