Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tényleg jó lehet, ha víz...

Tényleg jó lehet, ha víz helyett (laktózmentes) tejet iszom?

Figyelt kérdés

3 érvem is van mellette:

-1 literben 30 gramm eszenciális aminosav, értékes zsírsavak és szénhidrátok vannak.

-a tej önmagában felborítja az emésztést, de a laktózmentes tejjel ezt nem tapasztaltam, nem fosat, nem puffaszt, több litert is meg lehet inni.

Szóval ha jól becsülöm, 3 liter laktózmentes tejjel, aminek az ára hozzávetőlegesen 1000 ft minden meg lenne egyben amire szükség van, kivéve a vitaminokat és a rostot.

100g fehérje, stbstb.

Saját tapasztalataim:

Egy ideje iszom, sőt amikor külföldre utaztam és nem volt pénzem étteremben enni akkor szoktam rá, és komoly hegyi túrák, egész napos talponlét mellett is megbízható energiaforrás volt a laktózmentes tej. Mellé azt hiszem zabkekszet fogyasztottam főleg.

2016. nov. 28. 08:19
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
tehát most megkérdezted, hogy jó-e de te már előre eldöntötted hogy ez igenis jó, akkor csináljad, hajrá :) majd várjuk az eredményt xd
2016. nov. 28. 10:48
 12/22 acelsziv ***** válasza:
71%
nézd a 20 % -os ecet 8% -a is víz. Igyál akkor azt, ha úgyis mindegy ostoba.
2016. nov. 28. 11:03
 13/22 A kérdező kommentje:

nézd a 20 % -os ecet 8% -a is víz. Igyál akkor azt, ha úgyis mindegy ostoba.

És még én vagyok az ostoba.

Remélem 80%-ot akartál írni!

2016. nov. 28. 11:38
 14/22 acelsziv ***** válasza:
60%

ha elfogynak az észérvek jön a belekötés az elütésbe... Szép.

De azt hiszem, nem érdemes tovább rád pazarolni egyetlen pillanatot sem az időmből.

Marhaság amit művelsz, megmondtam, részemről téma lezárva.

2016. nov. 28. 12:08
 15/22 A kérdező kommentje:
Te kötöttél belém és te hívtál ostobának seggarc.
2016. nov. 28. 12:23
 16/22 anonim ***** válasza:

--gömb--

Szerintem itt nem a folyadék formával van a gond. Én évek óta szinte mindent folyadék formájában fogyasztok. A bevitt kalória 80-90%-a folyadékban van.

Viszont kételkedek ebben a laktozmentes tejben a minőséget illetően. Kiindulva az általános dobozos tejek minőségéből.

2016. nov. 28. 17:01
 17/22 A kérdező kommentje:

de mit értesz rossz minőség alatt?

Hibás fehérjék? Adalékok, hormonok, karcinogén anyagok, vegyszerek? mit?

2016. nov. 28. 17:03
 18/22 anonim ***** válasza:

--gömb--

A felsoroltak közül bármelyik. Persze egyiknek kisebb. Másiknak nagyobb a valószínűsége, de ugye gyártója válogatja. De ha pl kiindulok abból hogy wpc80, és wpc80 között is mekkora különbség van pedig elvileg ugyanolyannak kéne lennie, akkor egyáltalán nem meglepő, ha nem jó minőségű termék van a dobozban.

Nekem a helyből vásárolt"házi" tejtől nem volt semmi bajom, de a boltitol 2 liter után megfájdult a gyomrom. Persze nem mindig, meg nem mondom h mindenképp rossz, de nem tuti.

2016. nov. 28. 17:17
 19/22 A kérdező kommentje:

általában nem is ezeket a sajátmárkás dolgokat szoktam venni. Egyszer vettem lidl laktózmentes tejet, hát az durva volt (pilos) olyan íze volt gyakorlatilag mintha égett műanyagot kevertek volna bele.

De általában Mizo-t szoktam venni az elvileg magasabb minőség.

Egyébként a fehérjeporokba is simán van mocsok. Meg úgy, szerintem (sajnos) mindenben.

Egyébként én is eljátszottam egyszer a gondolattal, hogy milyen lenne vegytiszta formában bevinni azt ami kell. Az aminosavak pl elméletileg áttetsző folyadékok. (is lehetnének) lehet, hogy az lenne a "nektár" az "istenek itala"

2016. nov. 28. 17:26
 20/22 anonim ***** válasza:

--gömb--

Én is gondolkoztam ezen, de nem hiszem hogy lenne értelme. Mondjuk nekem nem okozott gondot 600 g proteinpor sem /nap. Ezt arra értem hogy nem adna sokat az emésztés megkerülése sztem. Legfeljebb annak akinek ez a szűk keresztmetszet.

2016. nov. 28. 17:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!