Szójafehérje reggeli és vacsora helyett?
Reggel 5-kor kelek. Legurítanék egy adag fehérjét.
Gondolatom szerinte, nem ártana. Aztán nap közben eszem, mert kell a munkám miatt az energia.
Olyan 3-4 óra után meg szintén csak egy adag fehérjével zárnám a napot.
Elsődleges célom a kaja nagyon visszaszoítása, hogy ne legyek gyakran nagyon éhes.
Majd a közeljövőban konditerem is, most csak a kaja meg néhány kiló minusz.
Ez így működhet?
működhetne ha nem ipari hulladék rákkeltő allergén evése lenne a terv és tartalmazna zsírt és rostot is.
vagyis a szóját cseréld le mondjuk főtt tojásra zöldségekkel és akkor oké és egészséges a téma.
A szavaidból, mint kivettem a fogyáson van a hangsúly. Véleményem szerint nem kínozd magad, minél előbb szánd rá magad (bár tudom, hogy nehéz) a mozgásra, a sportra.
Ha aktívan testmozgást végzel és a vacsorádat kicsit kalóriamentesre veszed, akkor alapvetően azt ehetsz amit szeretnél és fogyni fogsz, nem mellesleg sportos testalkatod lesz, ami mindenképp előny.
Sok Sikert.
;)
Én nem szójafehérjét használnék, viszont az étrend igen fontos s arról nem írtál.
Minél hamarabb elkezdesz edzeni, annál jobb, sosem értettem azt, aki előbb zsírt veszt vagy előbb zsírt szed fel, s utána kezdi az edzést...
Szojat semmikepp! Ha feherjet akarsz, akkor tejsavo.
Amugy ez igy nonszensz. A feherje nem helyettesit egy etkezest. Valoszinuleg Te is tudod, hogy az egy taplalekKIEGESZITO.
Ha nem akarsz ehseggel kuzdeni legyen meg a napi 5-6 etkezesed, taplalo, jo kajakbol. Igy allando marad a vercukorszinted es nem tor rad az kinzo ehseg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!