Laktoz intolerancia Milumil laktozmentes tapi helyett valaki használ laktoztartalmu tapszert laktaz cseppel? Mik a tapaszalatok, kinek mi vált be?
Nem válasz a kérdésedre, de hátha segítség.
Én lassan 28 éves vagyok és laktózérzékeny. Jelenleg azt a lactase comfort cseppet használom, amit már 1 hónapos kortól lehet. Ez az egyetlen olyan készítmény, amitől nekem nincs semmiféle panaszom.
nagyon nem jó ötlet! 10 hónapos 2 éves korig élettanilag allergiások, illetve 2 éves kortól beszélhetünk laktóz allergiáról, előtte nem allergia, hanem a gyomrg nem elég fejlett.
ha nem adsz neki semmilyen formában akkor simán kinőheti. ha adod neki, csak gyógyszerrel kijátszod az emésztését akkor nem sok esély van, hogy kinövi...
mi 2 éves koráig szigorú diétán tartottuk, tudom, hogy nem egyszerű, de azóta semmi baja, 5 éves koráig ismételtük az allergia tesztet fogyasztás mellett és teljesen negatív. mi egyébként nem helyettesítettük a tejet mert ő sem fogadta el ezeket a mű cuccokat, a kálciumot egyéb módon pótoltuk és teljesen kivettük a tejet az étrendjéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!