Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegán életmód milyen a kondiso...

Vegán életmód milyen a kondisoknak?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy miből viszik be a fehérjét,nehezebben híznak-e el,illetve milyen kiegészítőket szednek.
2016. nov. 13. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/71 anonim ***** válasza:
18%

"Csak azt nem értem mire jó ez a b*zulás. Itt verik a f**zukat, hogy egészségesebb,jobb hús nélkül."

Nem verjük... pont ti jöttök mindig ide az ilyen kérdésekhez támadólag... mi pont leszarjuk hogyan esztek...

2016. nov. 14. 19:32
 42/71 mannnocska ***** válasza:
75%

Nemtudom ki dögevőzött... khmmmm

Nyilván nem te verted ki a biztosítékot ezzel a degradáló kijelentéssel mindenkinél, akik egyébként nem érdeklődtek volna az egész kérdés iránt.

Provokálsz -> indulatot váltasz ki -> áldozatot játszol. Fantasztikus

2016. nov. 15. 08:46
 43/71 anonim ***** válasza:
26%

De ha egyszer döglött állatokat esztek, amiket brutális kínok közt tartanak egész életükben a végén pedig futószallagon kegyetlen módszerekkel leölik... dögöt esztek, akár tetszik akár nem... állati hulla = dög...

Még dögevőként sem tagadtam ezt soha...

Jártál már vágóhídon? Én dolgoztam is 4évet...

2016. nov. 15. 08:58
 44/71 anonim ***** válasza:

Valójábana döglött jelentése a magyar értelmező szótár szerint a testnek végromlásában elveszett, elhullott, azaz betegségben vagy öregségben elpusztult állat.

Ennélfogva már jelentésében sincs értelme a húst is fogyasztó embert dögevőnek nevezni, egyéb indokok mellett.

2016. nov. 17. 22:05
 45/71 anonim ***** válasza:

most komolyan... jelents tartalmon vitatkozni... mi ez az ovoda?

egybknt a dög és a döglött nem ugyan az a szó így a jelentésük is eltér...

A dög még mindig halott állat...

2016. nov. 18. 05:19
 46/71 anonim ***** válasza:

Nem, valójában a dög szónak sincs olyan jelentése, ami a húsáért szándékosan leölt állatot takarná.

Amúgy meg hogyne számítana egy szónak a jelentése? Elég érdekes, hogy éppen te hívod óvodának a helyzetet, miközben te próbálsz olyan szavakkal degradálni másokat, amelyeknek nincs is ide vágó jelentése.

Szóval visszakérdeznék, mi ez, óvoda, hogy "csakazértis dögevőnek akarom hívni őket mert nem tetszik amit csinálnak, csúnya bácsik..." ?

2016. nov. 18. 06:35
 47/71 anonim ***** válasza:
0%
Nekem senkit nem áll szándékomban "degradálni" de ha ennyire a szívetekre vesztek egy szókapcsolatot, akkor azért van benne egy kis igazság...
2016. nov. 18. 07:05
 48/71 anonim ***** válasza:

Épp ez a lényeg, hogy még csak nincs is benne igazság.

Eleve a dögevő, húsevő, rovarevő, gyümölcsevő, mindenevő, stb fogalmak elég konkrét meghatározások egy élőlény táplálkozási szokásaira nézve. Te rosszul használtad, persze hogy ezt értelmes ember kikéri magának, ha alaptalan jelzővel illetik. De csak azért is erősködtél, hogy márpedig aki húst eszik az dögevő.

Erre megjöttem én is, jelezvén hogy amúgy több szinten is hibás a jelző amit használtál, de még most is úgy tűnik, hogy csak a saját igazadat próbálod még mindig kihozni a hibás szóhasználatból.

2016. nov. 18. 07:50
 49/71 anonim ***** válasza:
0%

Dögevő elhullott állatot eszik... vagy olyat amit otthagyott a ragadozó...

Ez esetben is a bolt polcain lévő hús megevésével te egy dögevő vagy... ilyen megközelítésben a vágóhídi munkás a ragadozó... ő megöli feldarabolja, majd te megveszed... márpedig ha te nem vagy ragadozó mégis halott állatot eszel, ahhor minek neveznéd magad, ha nem dögevőnek?

2016. nov. 18. 07:53
 50/71 anonim ***** válasza:
0%

A dögevő a ragadozó meg a húsevő pedig nem 3 külön dolgot jelent...

A húsevő lehet ragadozó vagy dögevő...

2016. nov. 18. 08:14
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!