Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegán életmód milyen a kondiso...

Vegán életmód milyen a kondisoknak?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy miből viszik be a fehérjét,nehezebben híznak-e el,illetve milyen kiegészítőket szednek.
2016. nov. 13. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/71 anonim ***** válasza:
mindenből amit eszem. sok kicsi sokra megy. napi 4000 kalória mellett nem nagy dolog azt a pár g fehérjét bevinni, figyelni sem kell rá.
2016. nov. 14. 12:28
 32/71 anonim ***** válasza:
Ja hát olyan genetikával hogy a szartól se hízol , de mi van egy átlag emberrel, aki napi 1 óra edzés mellett 4-5gr tskg ch-val tömegel és így 2600-2800 kcal bőven elég neki tömegelni? Erre rádobsz még 1000 kcalt az lesz a vége, hogy fél év alatt felszed 5 kiló izmot meg 15 kiló zsírt. Vagy a vega kalóriákra más vonatkozik és amiből nem izom lesz azt kisz.rod?
2016. nov. 14. 12:33
 33/71 anonim ***** válasza:

nem zsirosodsz annyira mert 0 tejtermék, 0 édesség, péksütik 99% kilőve, és más jellegü kajákat eszel, sok gyümölcs meg zöldség, kb csak 100% természetes kajákat eszem. nem olyan egyszerü hogy kalória = kalória és kész. amikor lekezdtem kapásból fogytam pár nap alatt egy csomót, tömegelés alatt.

vajon miért

2016. nov. 14. 12:37
 34/71 anonim ***** válasza:
Mikor kezdted?
2016. nov. 14. 12:43
 35/71 anonim ***** válasza:
11 hónap.
2016. nov. 14. 12:43
 36/71 anonim ***** válasza:

http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7628..

eszel minden szart meg egy csomó fruktózt, biztos egészséges hosszutávon

2016. nov. 14. 12:48
 37/71 anonim ***** válasza:

ahahah sok 12 éves.

szept 27én múltál 22, majd ha lesz hosszútávú tapasztalatod a kajáddal akkor gyere vissza

2016. nov. 14. 13:08
 38/71 anonim ***** válasza:
63%
Olcsóbb a vegán testépítés, mint az állati eredetű alapanyagokra épülő étrend. Semmilyen étrendkiegészítőt/vitamint nem szedek, 3000+-os kalóriaigénnyel csak nagyon szar étrend mellett lehet valakinek hiánybetegsége (vegánként). B12-t pl a mogyoró/rizs/szója stb tejből, sajtból, felvágottból stb szerzek. A növényi tejek 300-600 ft körül vannak literenként, nekem heti 1 liter simán elég, általában higítani szoktam, magukban túl töménynek találom őket. Vannak szójagranulátumok, amik nagyon jó húspótlók, sok fehérje van bennük. Aldiban, lidl-ben, tescoban olcsóbban megtalálhatod a húspótlókat, növényi tejeket, mint kisebb boltokban, vagy bioboltokban. Nehezebben hízok, sok 75% körüli a ch bevitelem, 20% a fehérje, és 5-10 a zsír. A "felesleges" szénhidrátokból bevitt energia általában hőként hasznosul (kivéve ha szemét kajáról van szó), bár ez napi 50-100 kalóriánál nem jelenthet többet. A napi energiaigényem sporttal együtt 3000-3500 kalória lenne, de mindig többet eszem ennél 300-500 kalóriával. 5 év alatt semennyit nem híztam, csak izmosodtam, azt is csak akkor, amikor +1000 kalóriát ettem. Zsírosabb étrend mellett gondolom nem így menne.
2016. nov. 14. 16:15
 39/71 anonim ***** válasza:
70%
Csak azt nem értem mire jó ez a b*zulás. Itt verik a f**zukat, hogy egészségesebb,jobb hús nélkül. De közben, hogy kielégítsék az ízlelőbimbójukat csinálnak műkajákat,műsajt,műhús stbb... de minek, azt nem értem kb. ugyan az az íze, mint a rendesnek. A hús az nem jó, de a műhús teljesen megfelel. Komolyan..és még egészségről beszélnek.
2016. nov. 14. 18:18
 40/71 anonim ***** válasza:

Előző, kóstoltam műhúst, iszonyúan borzalmas volt. Nem is értem, a növények finomak... OK, nem kóstoltam sokfélét, de akkor is, nekem ez fura.

Az igazi jó hús finom és semmi nem hasonlít rá, a műhús még véletlenül sem. A bolti ízetlenekkel össze lehet mérni a műt, ott már a fűszerek, zsírok játéka van, kösz, nem.

Azért 200g fehérjét én sokallok (4000 kcal 20%-a).

HeroldKÁnál megértem, hogy nem gond a fehérje (amúgyis miért lenne az? sok növényben van sok fehérje), aki sokat eszik, az még gabonából is képes nem keveset bevinni, nemhogy a fehérjés ételeiből. Kis kalóriaigénynél érdekesebb, de ott oda kell figyelni s nem rizst enni halommal vagy zsírosan, amivel túl kevés jön, kalória viszont sok. A saját háztartásomban is tapasztalom ezt, a nagy kalóriakeret megoldja a fehérjegondokat akkor is, ha jórészt növényt eszik az ember, csak nagyon idiótán ne egyen.

2016. nov. 14. 18:32
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!