Vegán életmód milyen a kondisoknak?
nem zsirosodsz annyira mert 0 tejtermék, 0 édesség, péksütik 99% kilőve, és más jellegü kajákat eszel, sok gyümölcs meg zöldség, kb csak 100% természetes kajákat eszem. nem olyan egyszerü hogy kalória = kalória és kész. amikor lekezdtem kapásból fogytam pár nap alatt egy csomót, tömegelés alatt.
vajon miért
http://www.gyakorikerdesek.hu/sport-mozgas__testepites__7628..
eszel minden szart meg egy csomó fruktózt, biztos egészséges hosszutávon
ahahah sok 12 éves.
szept 27én múltál 22, majd ha lesz hosszútávú tapasztalatod a kajáddal akkor gyere vissza
Előző, kóstoltam műhúst, iszonyúan borzalmas volt. Nem is értem, a növények finomak... OK, nem kóstoltam sokfélét, de akkor is, nekem ez fura.
Az igazi jó hús finom és semmi nem hasonlít rá, a műhús még véletlenül sem. A bolti ízetlenekkel össze lehet mérni a műt, ott már a fűszerek, zsírok játéka van, kösz, nem.
Azért 200g fehérjét én sokallok (4000 kcal 20%-a).
HeroldKÁnál megértem, hogy nem gond a fehérje (amúgyis miért lenne az? sok növényben van sok fehérje), aki sokat eszik, az még gabonából is képes nem keveset bevinni, nemhogy a fehérjés ételeiből. Kis kalóriaigénynél érdekesebb, de ott oda kell figyelni s nem rizst enni halommal vagy zsírosan, amivel túl kevés jön, kalória viszont sok. A saját háztartásomban is tapasztalom ezt, a nagy kalóriakeret megoldja a fehérjegondokat akkor is, ha jórészt növényt eszik az ember, csak nagyon idiótán ne egyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!