Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegán életmód milyen a kondiso...

Vegán életmód milyen a kondisoknak?

Figyelt kérdés
Arra vagyok kíváncsi,hogy miből viszik be a fehérjét,nehezebben híznak-e el,illetve milyen kiegészítőket szednek.
2016. nov. 13. 14:44
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:
Érdekes, hogy azok akik tényleg a testükből élnek, azok nem jöttek rá a nagy titokra, hogy vegánnak kell lenni.
2016. nov. 13. 16:49
 12/71 anonim ***** válasza:
25%

érdekes, akik testépitésből élnek, még nem jöttek rá, hogy nincsen hát szelesitő meg vastagitó gyakorlat, meg hogy a mellnek nincs felső része

:OOOOO

2016. nov. 13. 16:55
 13/71 anonim ***** válasza:
39%
Senki nem mondta, hogy vegánnak kell lenni, ti jöttök ok nélkül támadni az ilyen kérdésekhez, szarom le, hogy mit esztek meg miért...
2016. nov. 13. 17:47
 14/71 anonim ***** válasza:

Heroldka, a ketózók véleménye pedig az, hogy sokkal több energia, jobb alvás, könnyebb felkelés (akinek ez gond volt), eufória és nincs is szellentés, nemhogy büdös, mert abban a szénhidrát a ludas, szálkásítani pedig egyszerű és jóllakott az ember.

Ez persze nem mindenkinél néz ki teljesen így, csak legyen már más oldal is (habár nem minden vegán eszik szénhidrátdúsan, az is igaz).

Különbözőek vagyunk, mindenkinek más a jó. Nekem még az se baj, ha növényi az étrendem egy ideig, csak legyen benne sok zsír és kevés szénhidrát, különben nekem nagyon rossz.

A vegánok növényekből viszik be a fehérjét, elég könnyű, mivel sok növényben elég sok van, más növényekben kevés, de kalóriához képest sok, mennyiség kérdése... A komplettálás sem olyan rettentően vészes. Végső esetben pedig lehet venni növényi fehérjeport.

2016. nov. 13. 17:54
 15/71 anonim ***** válasza:
73%
Ennyi emberek. Ha vegán vagy, akkor 4000ckal mellett száradsz, vanília illatút fingasz és mindenben jobb vagy. Közben az állatokat is megmented. Miért nem vagytok vegánok? :O
2016. nov. 13. 19:11
 16/71 anonim ***** válasza:
:DD
2016. nov. 13. 19:37
 17/71 imakommandós ***** válasza:

a dogevozesert azert lettel megszolva, mert az burkolt megvetese a husevoknek, magadat pedig es a vegansagot piedesztara emeled. nem kellene mas emberekrol tiszteletlenul beszelni evesi szokasaik miatt.

a dog az tudod mi? gondolkodj mar egy kicsit...elhullott allati tetem. aki hust eszik, az olyan allat husat eszi meg, ami elotte egeszseges volt, majd szakszeruen levagjak es feldolgozzak, pl a veret kifolyatjak. nem pedig a dogkutbol ki tudja miben elpusztult foszlo tetemek husat eszi.

2016. nov. 13. 20:09
 18/71 anonim ***** válasza:

No igen. A legtöbb ragadozó és mindenevő halott állatot eszik, a dögevők speciális csoport. A macska is döglött állatot eszik, mégsem dögevő.

S igen, a dögevőzésről az embernek a maguktól elszállt vegánok jutnak eszébe, akik a saját kis blogjaikon boldogan beszélik meg a vegán tojásuk (rendes tojástartóban árulják meg minden) mellett, hogy ők bűntelenek, s milyen jó nekik a balga mindenevőkkel szemben. S ez erősen intoleráns dolog, én is rühellem az ilyen vegánokat, pedig én is fújok az ipari állatkínzásra. De a normál embereket attól még nem sértegetem, az amúgyse jó semmire, arra főleg nem, hogy vonzza őket a vegánok világa.

2016. nov. 13. 21:13
 19/71 anonim ***** válasza:
58%
Miért jó csak gyomot enni, ha az ember mindenevő?
2016. nov. 13. 21:25
 20/71 anonim ***** válasza:
26%

[link]

[link]

[link]

a dög halott állat tetemét jelenti... amúgy meg leszarom, hogy lepontoztatok, érdemben válaszoltam a kérdező kérdésére, ti nem tettétek csak off-oltok... azt, hogy irigységből, mert én tényleg jobb vagyok mint ti és ezt ti is tudjátok, vagy csak mert tényleg ennyire ostobák vagytok... az már nem érdekel :D

2016. nov. 13. 22:04
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!