Te írtad:
"mostantól 1 hónapig sorozatonként 35 ismétléssel húzz fel, én meg 3-12, és nézzük meg kinek megy többel."
Most meg formáról ugatsz.
Másik: írtam egy elég hosszú dolgot, SEMMIT nem reagáltál rá, csak amit fentebb írtam: "ja izzé am ja igazad van". Nem reflektáltál se idézve, se sehogy egyéb módon. Tényleg skizo vagy.
Semmi egyebet nem csinálsz, csak nyomod a gyalázkodást. Nevetséges. Kereshetnék neked 100 kutatást, meg bármit, te az a típusú gyurmákagyú gyerek vagy, akinek teljesen mindegy. De ezt is elmondtam már: dunning kruger.
Fél oldalra ennyi jött:
"én amúgy 100%osan értem hogy miről beszél a srác, és amit UTÓLAG hozzá tett abba van igazság, én az eredeti kijelentést támadom, amit próbál védeni, de minek, egyszerübb lenne azt irni, hogy "bocsi, igazad van, nem fejtettem ki"
kb ennyi."
És megjegyezném, ahogy ott is leírtam, hogy NEM én értettem félre dolgokat. Én egyszerű dolgot állítottam. Neked gurult el a gyógyszered akkor is, mint most, és vagdalkoztál fél mondatos inzultusokkal, egymás után 3-4et beküldve. Pont mint most.
Neked szerintem komolyan valami orvosi gond van az agyadban. És ez most nem sértés, megállapítás. Semmisnek tekinted amiket állítasz, de kitalálsz dolgokat hogy én mondtam ilyet. Ez ilyen kényszerképzetes skizo cucc, és asszem ez a realizáció az a pont amikortól nem kívánok veled tovább foglalkozni.
te állitásod: IDÉZEM!!
"Egyszerü a keplete az ugyanolyan TERHELES megallapitasanak. Az a neve, hogy bukas "
amit jelent: teljesen mindegy hogyan és mivel éred el a buksát, a terhelés azonos lesz. TEJESEN MINDEGY HOGYAN. khmkhm retard alert
Mi lett itt... :D
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!