1/41 anonim válasza:
izomépités szempontjából teljesen hülyeség, én még bemelegitésnél sem csinálok 14nél többet.
2/41 anonim válasza:
"az ilyen extra magas ismétlésszám kizárólagos alkalmazásától hiba lenne közvetlen izomnövelő hatást várni"
még maga a poszt irója is tudja hogy ez hülyeség :DD
3/41 anonim válasza:
"új erek létrejöttét is stimulálja a módszer"
lol..
Kihajt belőled néhány új ér, mint a növényeknél..
4/41 anonim válasza:
Változatosságnak jó, kicsit más jellegű edzés. De izomnövelésre, annak aki nem totál kezdő, valóban alacsonyabb ismétlésszám célszerűbb.
De majd jön a múltkori 2000 ismétléses fogyatékos, aztán tudományos kutatásokkal bizonygatja, hogy a többszáz ismétlés is izmot épít, és minden testépítő hülye, csak ő a helikopter.
6/41 anonim válasza:
bemelegitésnek 15ismétlés aztán 8-12 bőven jó, vagy mehetsz lejjebb is
8/41 anonim válasza:
kezdőként szerintem még nem kell akkora intenzitás, pár hónap múlva viszont igen:)
9/41 anonim válasza:
azért a 20+ túlzás. 12-14 bőőőven elég, én piramist ajánlok mindig mindenkinek, és müködik, meg szokták szeretni, elején jol bemelegitesz, ráérzel a gyakorlatra, és mire belerázódsz jönnek a nagyobb súlyok, és gond nélkül menni szokott a 6-8 ismétlés is, a kezdőknek is.
10/41 anonim válasza:
a 3ismétlésre irtam hogy kezdőként még nem kell akkora intenzitás:)
8as és 6os voltam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!