Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit gondoltok a 20-30-as...

Mit gondoltok a 20-30-as ismétlésszámról?

Figyelt kérdés
[link]

#magas-ismétlés
2016. okt. 26. 11:18
1 2 3 4 5
 21/41 mannnocska ***** válasza:

És honnan jött neked ebből az, hogy én hogy edzek, vagy hogy kéne edzeni? Megint kezdesz skizoba menni, kitalálsz dolgokat.

Mi a bajod a fehérjével? Kontrollált mennyiség, mindenki ugyanannyit kap. HE? Azért, mert nem a te hited szerinti tökéletes tömegelő diétát követnek ez nem rossz. Az a baj hogy te egy gyurmákaggyal gondolkozol.

Itt nem maximalizálni akarják a gainzt, hanem megvizsgálták, hogy X ember azonos körülmények között, különböző edzésmódszerrel mekkora izomnövekedést, és mekkora erőnövekedést érnek el.

2016. okt. 27. 15:15
 22/41 anonim ***** válasza:
úgy jövök azzal, hogy 2 hete prédikálsz hogy DE IGENIS JÓ A NAGY ISMÉTLÉS MERT VAN EGY KUTATÁS AMIT A BLIKK-BE OLVASTAM, ide sza...rod azt a kutatást, majd irom hogy lol 35 ismétlés r u fuckin kiddin right, te meg jössz ezzel hogy MIKOR MONDTAM 35 REP-ET ba..zmeg most linkelted ne ölj meg :DDD nyilván ha itt szopod ezt a módszert ezt is követed. jesus te nálad nagyon gondok lehetnek
2016. okt. 27. 15:18
 23/41 anonim ***** válasza:
az a bajom a fehérjével hogy ki van emelve. nyilván ha egy testépitéssel kapcsolatos kutatást nézünk, 100%os kajáról van szó, erre ide irják hogy de kaptak ám 25 g tejsavót. :DDD és akkor mi van? ezt minek kell feltüntetni?
2016. okt. 27. 15:19
 24/41 anonim ***** válasza:
és kajak ez az a nagy kutatás :DDD a gabonapelyhes doboz oldalán szokott ilyen jellegü "tudományos" dolog lenni, kb, és 24 emberen tesztelték. 24 :DDDDDDDDDDDDDDD huszon négy :DDDD ne irj ide válaszokat légyszi. ez a nagy hiteles világot megváltó kutatás, amit te magad sem olvastál el, azt se tudtad milyen 35-ről beszélek :DD de a 500 kép amit küldtem, az nem volt hiteles, ááá az nem a valóság.
2016. okt. 27. 15:22
 25/41 anonim ***** válasza:
Hagyjad szegény manot, olyan mintha egy hangyával próbálnál meg beszélgetni magfizikáról, láthatóan nem tudja értelmezni az elmondottakat és csak a saját butaságát ismételgeti, egy közepesen fogékony idomított majom szintjét talán eléri jobb napjain, de ez ide nem elég
2016. okt. 27. 15:30
 26/41 anonim ***** válasza:
hát igen, vannak bajok, viszont ezen a kutatáson nagyon jót szórakoztam.
2016. okt. 27. 15:34
 27/41 mannnocska ***** válasza:

Nem, nem azzal jövök.

Te írtad hogy "te csinálj magas ismétlést, én kicsit és meglátjuk kinek megy majd többel"

Erre reflektáltam, hogy soha, és sehol nem írtam olyat hogy az erő jobban jön.

Épp ez a gondom, hogy neked "blikk szintű" meg röhely, wtf lol izémizé roflmao, de valójában semmit nem írsz ennek megcáfolására.

Pont ezaz, és le is írtam, hogy miért tökmind1 mennyit kapnak utána. Egy kontrollált egység, mindenkinél ugyanaz. Ilyen formán nem befolyásolja se pozitívan se negatívan a kutatást. Csak a te fejedben van ez a 110%-on lehet csak csinálni. De ismét leírom: nem az volt a cél hogy az adott idő alatt a legnagyobb tömeget szedjék magukra. Ha ezt nem fogod fel, asd-el magad.

Másik kérdés alatt is elmondtam hogy miért röhely amiket linkeltél. Ott nem reagáltál, csak annyit, hogy "ja, am így nézve tényleg igazad van"

OK. Most meg megint jössz ezekkel a baromságokkal. Kajak skizo vagy.

2016. okt. 27. 15:35
 28/41 anonim ***** válasza:
de, reagáltam mindenre, sőt, még idézőjellel is feltüntettem, hogy mit irtál, és hogy miért van igazam. eh. nem az volt a célod hogy látszódjon hogy edzel? akkor jól csinálod.
2016. okt. 27. 15:37
 29/41 anonim ***** válasza:
nem irtam ilyet hogy igy nézve igazad van, azt irtam hogy igy nem 100% fasság amit irsz, csak 80%
2016. okt. 27. 15:38
 30/41 anonim ***** válasza:

"Erre reflektáltam, hogy soha, és sehol nem írtam olyat hogy az erő jobban jön. "

na várjál, szóval azt mondod hogy 100% ugyan olyan lesz a formád és az erőd, ha 35 ismétléssel buksz, mintha 4 ismétléssel. eddig azt mondtad hogy ne mezt mondtad, most mi van? tényleg hagyjuk egymást, nagyon buta vagy, közöd nincs a sporthoz, 2 hete edzel, elolvastál egy shopbuilder posztot, meg megnéztél egy zyzz videót, és azt hiszed hogy nagyonjóvagy. de sajnos nem. 35 ismétléssel naturálba soha a büdös életben nem fogsz fejlődni. pont. igazam van. nyertem. vége.

2016. okt. 27. 15:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!