11/41 Szergej55 válasza:
Én a 3-8 ismétlésben hiszek. :D
12/41 anonim válasza:
bemelegítésnek oké vagy állóképességre.
15/41 anonim válasza:
mostantól 1 hónapig sorozatonként 35 ismétléssel húzz fel, én meg 3-12, és nézzük meg kinek megy többel.
17/41 mannnocska válasza:
Kezdek kételkedni az épelméjűségedben.
18/41 mannnocska válasza:
És még mindig nemtudom miért jössz ilyenekkel:
"mostantól 1 hónapig sorozatonként 35 ismétléssel húzz fel, én meg 3-12, és nézzük meg kinek megy többel."
19/41 anonim válasza:
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
"24 male subjects with training experience ranging from 1.5-9 years were recruited to take part in the study with 9 subjects in each group. They were matched for strength and then assigned to either a traditional resistance training program of 3 sets of 8-12 repetitions to failure or 3 sets of 25-35 repetitions to failure."
most küldted baz..meg
20/41 anonim válasza:
ilyen KUTATÁSOKAT akarsz te komolyan venni?
"and they were given 24 grams of whey protein after training."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDD uram isten, ez honnan van, nők lapja? :DDDDDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!