Ti mit gondoltok a LifeT! Lt-ről? Szerintetek is szánalmas egy kicsit?
Benn vagyok szerintem mindegyik Facebook csoportban, de már jóval a LifeTilt felfutása előtt teremben edzettem és tisztán étkeztem. Szóval nekem semmi újdonság nincs a dologban. Nem is vagyok elhízva, sőt, azért 3 évnyi edzés látszik is. Pusztán kíváncsiságból vagyok benn, plusz szeretnék újat tanulni, eddig nem sikerült.
Bírom Tomi stílusát, de a lányok annyira szánalmasak. Ti hogy vagytok ezzel? Én csak azt látom, hogy folyamatosan nyalnak Tominak, picsognak, mindenki kiteszi, hogy megjött a csomagja és ezzel elkezdődött az új élete, meg ilyen címeres baromságok.
Azt is gondolom, hogy a legtöbb lányt csak elkapta a hév, de nem fognak kitartani a program alatt.
Szerintetek? Hogy látjátok ezt a közösséget?
Én a fenékformáló csoportba kerültem be, meg is csináltam a programot, igaz térdprobléma miatt átalakítottam magamnak, és a kaját is átszámoltam a szükséges makrókkal (fehérje, szénhidrát, zsír). De azt a nyalizást, ami ott megy a csoportokban már én sem bírom... szóval egyetértek veled :D Főleg az az Orsi nevű lányt, aki már úgy lefogyott, hogy kivannak a bordái, de ahelyett, hogy végre egy kis izmot pakolna magára még mindig diétázik és nem tud One nélkül élni. A másik kedvencem, amit pár napja láttam pont, hogy valaki edzés nélkül fogyott a pyruvattól. Ahan, ebből lesz a skinny fat típus, vagyis plötyi vékony, mert izom az aztán nincs rajta.
Egyébként én inkább terembe járok, és ott csinálok teljes test edzést, nem rendeltem soha tőlük semmit, de egyébként is csak fehérje turmixot iszok edzést után. :)
Mondjuk a lifetilt-es csávó marketingje brutál jó, a sok hiszékeny nő meg issza minden szavát és ha feltesz egy akciót kb. 10 perc alatt kifosztják a webshopot, szóval valamit nagyon jól csinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!