Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit gondoltok egy ilyen fiúról, akinek igazából ez az egyetlen vágya, erről álmodozik minden egyes nap? Nagyon szánalmas, ezért nem veszik észre a lányok, megérzik ezt?
Figyelt kérdés
Egy fiú, aki minden egyes nap arról álmodozik, hogy talál egy aranyos, kedves lányt, akit ölelgethet, puszilgathat és szerethet, meg aki viszont szereti a fiút. A fiú szeretne sok szeretet, kedvességet adni a lánynak, de még nem találta megfelelő lányt, ezért magányos.2013. márc. 17. 22:22
1/19 anonim válasza:
Szia sztem az ilyen pasik nagyon édesek! 17 L
2/19 anonim válasza:
azt gondolom, hogy evolúciós zsákutca! a hímnek alkalmazkodni kell a körülményekhez, hogy elnyerje a nőstény kegyeit, hogy szaporodhassanak. az erősebb kutya ba*szik, a gyengébb pedig elmehet a bús pi*csába! az ilyeneket a nők kiszagolják és kutyába se veszik...
3/19 anonim válasza:
Álmodozás oké, de az álom marad. Ha tesz is érte, akkor
az álom valóra válhat :)
4/19 anonim válasza:
héhaver hol a kocsim? jol mondod
5/19 fospuska válasza:
nem is értem. én-a vén hülye-csak ma és csak a dózsa györgy úti metrómegállótól a blaháig 4 fiatal,szépnek mondható csajjal keveredtem (mondjuk legalább hattal meg nem) szemkontaktba annyira,hogy az alapján nyugodtan odamehettem volna bármilyen idióta szöveggel beszélgetni,nem pattintottak volna le. nektek,akik igazából ezeknek a csajoknak a korosztályai vagytok,ez mi a bánatért nem tud menni...?
6/19 anonim válasza:
Hmmm egy ideje ismerős érzés..:)
17/F
7/19 anonim válasza:
Mindenki a saját sorsának a kovácsa.
Nem csak álmodozni kell a dolgokról, hanem tenni is annak érdekében!!!
Máskülönben füstbe ment terv az egész!
8/19 anonim válasza:
De hiába édesek ha nem érdeklik a lányokat. Én is ilyen vagyok és kevesebb sikerem volt mint a flegma, bunkó fiúknak.
9/19 anonim válasza:
Hiába cimbora ez csak álom marad. Mint a régi kék utcai lámpák visszatérése, a béke eljövetele, a hozzáértő kormány, és a dolgos cigányok.
10/19 anonim válasza:
Szerintem állj fel szépen, nézz körül, szúrj ki egy csajt a tömegből, akinek lehoznád a csillagokat, menj oda, ismerkedj meg vele és ha úgy alakul, örülj.
És ha nem?
Akkor addig és addig fogod próbálni, amíg nem sikerül!
Majd belejössz apukám, nem kell rástresszelni, de amíg csak vágyakozol és nincs konkrét személy, aki a vágyaid tárgya, nehezen fog összejönni.
Holnap hétfő, tessék kacsintgatni a csajoknak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!