Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetséges és szánalmas hogy ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Rengeteg csajnak tetszem, 10ből 9nek. Sokszor még akiknek komoly kapcsolata van is jönne velem egy-két éjszakára
De én nem szexelek egyikkel se, hanem az igazi várok, akivel úgy érezném hogy Ő az akit akarok, szívből lélekből.
Haverjaim szerint dugni kellene minden csajjal aki csak akad. Én nem érzem szükségét, főleg érzelem nélkül nem, inkább visszafogom magam.
2012. okt. 3. 22:06
3/35 anonim válasza:
Szerintem inkább érett felfogású vagy.
Vagy talán nem mersz velük kezdeni és erre fogod.
4/35 anonim válasza:
Jogod van eldönteni hol, kivel és mikor.
5/35 anonim válasza:
Ha már elvesztetted és voltak már kapcsolataid simán beleférne. Attól, hogy jól érzed magad még várhatsz az igazira és kereshetsz komoly kapcsolatot szerintem. Szóval közben miért ne?
6/35 anonim válasza:
Igazad van szerintem, nem kell mindenkivel lefeküdni, attól nem leszel hosszú ideig boldog
7/35 anonim válasza:
Ha nem kamu kérdés, akkor olyan vagy mint a barátom. :P Aki várt 19 éves koráig, pedig lett volna bőven jelentkező, és már 3k éve boldogítjuk egymást:P szal nem vagy az
8/35 A kérdező kommentje:
Nem volt még kapcsolatom egy sem, és nem vesztettem el.
2012. okt. 3. 22:10
10/35 anonim válasza:
szánalmasnak akkor sem mondanám:) szerintem nyugodtan vállald be
mit értesz az igazi alatt? feleségnekvalót? lehet, hogy 10 év múlva találkozol olyan lánnyal.. addig várni akarsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!