Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetséges és szánalmas hogy ilyen vagyok?
Figyelt kérdés
Rengeteg csajnak tetszem, 10ből 9nek. Sokszor még akiknek komoly kapcsolata van is jönne velem egy-két éjszakára
De én nem szexelek egyikkel se, hanem az igazi várok, akivel úgy érezném hogy Ő az akit akarok, szívből lélekből.
Haverjaim szerint dugni kellene minden csajjal aki csak akad. Én nem érzem szükségét, főleg érzelem nélkül nem, inkább visszafogom magam.
2012. okt. 3. 22:06
11/35 anonim válasza:
Ezaz, nem kell itt szerénykedni. Igen de nem nem szánalmas vagy hanem egy barom. Egy ...... ....... ...... szóval az érett viselkedéssel hagyjuk már, majd ráérsz érett lenni ha már esetleg nem is tudom,, tényleg az leszel. Mivel mint mondtad NINCS TAPASZTALATOD, vagyis hát kapcsolatod már hogy a francba lennél tapasztalt. Ennek nem lesz jó vége, ha tapasztalatlanul próbálsz éretten viselkedni,, tapasztalatból mondom ^^:3
12/35 anonim válasza:
Szerintem ebben semmi szánalmas nincs.
23/L
13/35 A kérdező kommentje:
Nem. olyat értek alatta aki külsőre teljesen az ideálom, és belsőre is jó.
2012. okt. 3. 22:13
14/35 Ⱳhite ßelle válasza:
Nem. Nekem álompasi lennél. :)
Te érzed hogy jó neked, úgy élj, ne másoknak.
21/N
15/35 A kérdező kommentje:
20 vagyok, elég érett kormár
2012. okt. 3. 22:14
16/35 anonim válasza:
jaa ohhahoh, ez a visszafogom magam. NA második remek aszság. Ajánlom még hogy a dühöt is fojtsd magadba, persze nagyon széles repertoárból lehet még válogatni
18/35 Gyakori Ferenc válasza:
Hát havercsávó, ha tényleg ilyen vagy, és egyszer megtalálod az igazit, nagyon megüti a csajszi a főnyereményt. Szerintem minden fiúnak/férfinak ilyennek kéne lennie, de hát elég retek világban élünk :) (ez csak az én véleményem)
19/35 anonim válasza:
ha úgy érzed, hogy ez így jó akkor tökmind1, hogy mi mit gondolunk
én azt mondom, hogy csajozz, vállald be ezeket a kalandokat, de ha te nem így érzed akkor tégy ahogy jónak látod
20/35 anonim válasza:
Jó mondjuk nem a korodtól leszel érett, max vannak azért m ilyen olyan elvárások, előítéletek, akármi. De ha most te még mentálisan nem értél el mondjuk egy komoly kapcsolat szintjére, amit igazából úgyse tudhatsz amíg nem volt kapcsoltad akkor hiába vagy kár 200 éves is. Ez nem korral jön hanem tapasztalattal, érzésekkel hogy átéled x dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!