Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek is nevetséges és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek is nevetséges és szánalmas hogy ilyen vagyok?

Figyelt kérdés

Rengeteg csajnak tetszem, 10ből 9nek. Sokszor még akiknek komoly kapcsolata van is jönne velem egy-két éjszakára

De én nem szexelek egyikkel se, hanem az igazi várok, akivel úgy érezném hogy Ő az akit akarok, szívből lélekből.

Haverjaim szerint dugni kellene minden csajjal aki csak akad. Én nem érzem szükségét, főleg érzelem nélkül nem, inkább visszafogom magam.

2012. okt. 3. 22:06
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Ez alapján inkább azt érzem, hogy kicsit túl magasra tetted a mércét. Nem hiszem, hogy 10-ből 9 csaj csak szexkapcsolatot akarna veled... és a szexből is kisülhet komoly kapcsolat is, ha mindkét fél akarja, csak neked senki nem elég jó...

Tedd inkább picit lejjebb a lécet, mert így még nagyon-nagyon sokáig fogsz várni az Igazira, és lehet, hogy te nem leszel neki elég jó...

2012. okt. 3. 22:58
 32/35 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele kb, mint te csak lányba. Nálam ugyanez a helyzet. Nem jövök össze valakivel csak azért, hogy legyen valakim. De kezdek elbizonytalanodni, hogy túl nagyok az elvárásaim és lentebb kéne adnom őket. Mert másrészt már vágynék egy komoly kapcsolatra, csak az ideális személyt nem találom. Lett volna ilyen egy-két srác, de azokkal nem jött össze. Akik meg rám hajtanak, azok engem nem nagyon hoznak lázba. Mert nemcsak a külső, hanem a belső kapcsán is vannak elvárásaim. És hát nagyon ritka, aki ennek megfelelne. De ezért mondom, hogy kezdem azt gondolni, hogy változtatnom kéne, mert a végén egyedül maradok, ha sokáig válaogatok. És azt nem szeretném. És, hogy őszinte legyek abban sem hiszem, hogy a nagy ő majd egyszer eljön...Hát, persze. Szóval nem tudom, meddig érdemes ennyire várakozni. Amúgy én is 20 éves vagyok, véglüs még előttünk az élet. Remélem, megtaláljuk, akit keresünk! Sok sikert neked is!
2012. okt. 3. 23:32
 33/35 anonim ***** válasza:
69%
Ez a tipikus ostoba vallásos mentalitás. Az ilyen ember azt hiszi, hogyha saját magától megvonja a jót, saját magának okoz rosszat, akkor jó ember lesz. Pedig nem így van!
2012. okt. 4. 00:19
 34/35 anonim ***** válasza:
az ilyen gondolkodasuak minimum 20 eves korukig szuzek maradnak majd kicsit elgondolkodnak es talan rajonnek h ez igy ma mar csak nagyon keves szazalekokban teljesedik be.. mert ehhez ugyanis kell egy hasonlo erkolcscsosz par amihez szinten iszonyu mazli kell.. valtoztassatok es boldogok lesztek! nem csak azok a jo emberek akik nem szexelnek!
2012. okt. 4. 14:03
 35/35 Fannybaba8 válasza:
Nem vagy szánalmas.Hanem igazi jófej srác aki nem fekszik össze az első csajjal akit meglát egy bulin.Ez csakis a te döntésed szard le a barátaidt mert ha nem szeretnél szexelni akkor nem ésez csakis rajtad múlik hogy mikor és kivel szeretnéd.Hány éves is vagy? Igazán éretnek tartalak ha ilyen felfogásod van::)
2012. okt. 8. 17:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!