Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is nevetséges és szánalmas hogy ilyen vagyok?
Rengeteg csajnak tetszem, 10ből 9nek. Sokszor még akiknek komoly kapcsolata van is jönne velem egy-két éjszakára
De én nem szexelek egyikkel se, hanem az igazi várok, akivel úgy érezném hogy Ő az akit akarok, szívből lélekből.
Haverjaim szerint dugni kellene minden csajjal aki csak akad. Én nem érzem szükségét, főleg érzelem nélkül nem, inkább visszafogom magam.
füü szörnyű, komolyan borzasztó. Majd ezt mond már el minden egyes embernek aki valamiért is szakított a párjával. Főleg ha nincs mondjuk valami negatív oka, csak épp nem volt megfelelő, elmúlt a szerelem, nem mert félholtra verték egymást.
Szóval ez jó dolog, de ezzel az érzelgősség tök felesleges, főleg egy nem létező kapcsolatnál. Ennyi erővel akkor minek kérdezed, egyáltalán. Tudod mit szerintem soha ne legyen kapcsolatod, mert úgyis lesz valami probléma a kapcsolat során, és az milyen rossz lesz már. Főleg ha ne adj isten szakítotok na aaz főleg, úgyhogy mind ezt ellenkezőleg élj remete ként, és tádá minden megoldva.
Úgy gondolkodtam, mint a kérdező, csak aztán beleszerettem valakibe viszonzatlanul és szerettem volna vele lenni. Nagyon összetört a dolog, közben találtam valakit akit megkedveltem és nem lett olyan fontos, hogy szerelemből legyen. Szerettem annyira amennyire nekem ehhez kellett. Átértékeltem a szex, szerelem témát.
Idegenekkel ne szexeljünk csak úgy, nagyon tudom értékelni azt aki így gondolkodik, de kevés az aki tényleg olyan szerencsés, hogy viszonzott szerelemmel legyen az első és a sokadik is. Szerintem a lényeg annyi, hogy legyen meg a vonzalom és bizonyos szintű lelkiség. Hűség pedig alap dolog, ha a gondolat is felmerül akkor már szakítani kell, mert nincs rendben valami nagyon.
Eddig 3-an csókoltak meg, de csak egyikkel nevezném rendes csóknak, 2-vel volt szex pár alkalommal.
Ne a partycsajokból indulj ki... Feltételezem nem őket szeretnéd barátnőnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!