Nem nevetséges, és egyben szánalmas a VivaTV?
Olyan vicces egy zenecsatorna, de komolyan :) Kb. 6 hónappal vannak lemaradva a nemzetközi trendről. Színvonaltalan műsorok agyba főve.. rendeznek évente egy nagy zenei díjátadót, ami elmond mindent, hisz a sztárvendég: Barbee, SP és további színvonalas \'nemzetközileg is méltán híres\' előadók :D.
Minden második klipp egy amerikai néger rappelése, amit a magyarok 90% úgyse ért, de hát az a menő..
De természetesen a magyar fiataloknak ez sz*r csatorna névadó. Ha lenne pénzem már biztos elindítottam volna egy másikat.
én se szeretem.. néha megnézem... de nagyon ritkán..kár h nem maradt Z+ mert azon legalább adtak zenét, de vivara ha kapcsolok vagy reklám vagy vmi plázacicás müsor megy amiktöl heroltom van... az MTV se sokkal jobb,de azon legalább este megy normális müsor...
szurkolok h legyen sok pénzed és csinálj egynormális zene csatornát
Ez Magyarország sajnos. Engem elkeserítenek ezek az emberek... :/
16/L
Hát... a ViVát max akkor nézem ha van a sexy vagy nem , hogy tudjak rajta röhögni :):D
és hát én MTV Hungary-ra esküszök :)
hát drágáám ízlések és pofonok : )
Elég sokan szeretik a Vivát és énis szeretem: )
Esteleg bajodvan a zenékkel?.
asziszed , hogy olyan könnyü egy jó tv-t fennttartani: )
legyen sok pénzed és csinálj tv csatornát majd meglátjuk : )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!