Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit gondoltok egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit gondoltok egy ilyen fiúról, akinek igazából ez az egyetlen vágya, erről álmodozik minden egyes nap? Nagyon szánalmas, ezért nem veszik észre a lányok, megérzik ezt?

Figyelt kérdés
Egy fiú, aki minden egyes nap arról álmodozik, hogy talál egy aranyos, kedves lányt, akit ölelgethet, puszilgathat és szerethet, meg aki viszont szereti a fiút. A fiú szeretne sok szeretet, kedvességet adni a lánynak, de még nem találta megfelelő lányt, ezért magányos.
2013. márc. 17. 22:22
1 2
 11/19 anonim válasza:
17 évesen én is ilyen voltam,de aztán rájöttem ha humoros,vagy és nem zavartatod magad,közvetlen,leszel és adsz magadra,magabiztos vagy,ragadnak mint a kosz..és egy kicsi bunkóság sem árt,ne sértsd meg csak törd le az önbizalmát!Ez a siker titka barátom!A nyávogós kedves fiúkat nem szeretik a lányok!
2013. márc. 17. 22:37
 12/19 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy ez a fiú nem tesz a magány ellen, álomvilágban él! Ez szánalmas, de nem nagyon, csak úgy közepesen! A fiúnak illik kezdeményezni, úgyhogy jó lenne, ha ő venné észre a lányokat és kezdeményezne! ;)
2013. márc. 17. 23:23
 13/19 anonim ***** válasza:
És még meg el is küldjék
2013. márc. 17. 23:34
 14/19 LeftBehind ***** válasza:

Először is - a kérdés megfogalmazása valamiért arra késztet,hogy rendkívül erőszakos módon megöljek valakit.

Másodszor - jóindulatú jelleggel ajánlom,hogy erőltessél magadra egy kis férfiasságot,mert ez alapján bárkinek az jöhet le,hogy ez most vagy homokos vagy NAGYON kétségbe van esve.

És harmadszor - tanulj meg bánni a nőkkel - sajnos ehhez nem tudok több mindent hozzáfűzni,mivel én is itt akadtam el.

2013. márc. 17. 23:38
 15/19 Noydra ***** válasza:
Xeno, ha normális a csaj, nem fog ilyeneket csinálni, ha csak egyszer bepróbálkozik nála... Ha többször nyomul rá, úgy, hogy nem ért a szóból, akkor jönnek az ilyenek...a lehányáson kívül :D
2013. márc. 17. 23:40
 16/19 anonim ***** válasza:
Ha veled ilyenek történtek, akkor az nagyon szánalmas! Ásd el megad!
2013. márc. 17. 23:58
 17/19 anonim ***** válasza:
ismerek egy ilyen sràcot, borzasztó aranyos, imàdni való :) csak az a baj hogy màsnak adta elõ magàt mert azt gondolta hogy úgy megszeretem. ez hülyeség! sose titkold hogy milyen vagy. én személy szerint imàdom az ilyen sràcokat :) mondjuk ha nagyon csúnya az illetõ akkor hiàba ilyen édes, legalàbb nézhetõ legyen... ;)
2013. márc. 18. 00:15
 18/19 anonim ***** válasza:
Én is szeretnék már szeretni egy lányt, de sajna nekem ez soha sem jön össze, pont azért, amit a 17-es is megfogalmazott. "Legalább nézhető legyen". Nos, én nem tartozom ide, mert olyan ronda vagyok, hogy maximum undort tudok kiváltani a lányokból. Így hiába próbálkoztam már egy csomószor, mindig elutasítás lett a vége.
2013. márc. 18. 12:23
 19/19 anonim ***** válasza:
szerintem aranyos :D
2013. márc. 18. 16:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!