Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az sokaknak, hogy szabadabb, lazább, nyitottabb gondolkodású fiú vagyok és bátran kezdeményezek facebook-on, míg mások szerint ez ciki és szánalmas viselkedés, de mégis miért hiszik ezt?
te ostoba! ugyanezt a lazaságot élőben tedd meg ne neten.
ott ismerkedsz ahol akarsz, de itt nálad csak a netről van szó, neten lehetsz akármilyen vagány
kinek baj ez? megdobálnak érte kővel vagy micsoda?:D
amúgy semmi gond nincs vele, én is megismertem már itt pár jó arcot, de azért vannak a másik csoportból is, velük azért vigyázni kell.:DD
semmi gond nincs ezzel...
volt olyan barátom akit fb-n ismertem meg, valószínűleg ha ott nem ír, nem is ismerjük meg egymást.
csak irigykednek, mert ők sehol nem tudnak csajt szerezni ;) se neten, se élőben
Fogászaton? Jó ég, az vicces lehetett :D
Különben én is ismerkedem (lány vagyok), ahol tudok, nyitott vagyok stb, de mindig megnéznek mintha valami idióta lennék :D ma mindenki (jó, tisztelet a kivételnek) rohan, siet, megkeseredett, belefáradt a munkába, ezért aztán be is zárkóznak a saját világaikba és nem díjazzák a vadidegeneket a buszon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!