Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mire val ez a viselkedés, azt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mire val ez a viselkedés, azt mondja szerret de megis találkozgat más pasikkal?

Figyelt kérdés

Igaz utána elmondja nekem, meghogy nem történt semmi csak beszélgettek. A barátnőm egy diszkóban megadja számát srácoknak. és el is mondja, találkozik is velük de csak utólag mondja el..meg hogy nem történt semmi..de mikor beszélünk róla azt is hozzáteszi..bejön neki a srác stb. Mondjuk ez értelem szerü:D

más is nehezen viselné ezt...vagy csak én vagyok aki ennek nagyon nem örül?

De őszinte válaszokat várok.

Hozzáteszem már nem vagyunk együktt szakítottam vele..más dolgok miatt de még bennem van sajnos:S pl láttam mikor a srác irt neki egy közösségi haálón a képek alá majd hozzátette mit szolna ha egyik nap leutazna hozzá meglátogatni, erre irta a választ hogy hu hát annak nagyon örülne. Még most is olyan rosz volt olvasni...

2010. dec. 12. 01:33
 1/8 Roxanne. válasza:
Jól tetted, hogy szakítottál vele! Ez 1 ribanc.:S
2010. dec. 12. 01:38
 2/8 anonim ***** válasza:
De idióta vagy!!! Ezzel azt akarja elérni, hogy szakíts vele. De mivel nem teszed ezért ő már akkora hatalmas papucsot csinált/ csinál belőled, hogy azt leírni nem lehet. Dobd a csajt, ne foglalkozz vele!!!!!
2010. dec. 12. 01:39
 3/8 anonim ***** válasza:
Ja igen, már dobtad, de nem tudom hogy bírtad eddig.
2010. dec. 12. 01:39
 4/8 A kérdező kommentje:

erről az a véleményem,nem lehet egy embert megkötni...teret kell adni neki. Abban biztos vagyok h nem csalt meg soha. Volt alkalmam megismerni. Amugy 2 ilyen konkrét esetről tudok. Akinek megadta a számát de mindel közölte is h nagyon szereti a barátját és...Nem az a fajta volt...de roszul esett na:D

mind1is..nem érdemes egy lány miatt sem elásni magad...ha ezt csinálja hagyni kell..és ha neked nem tetszik lelépni..nem vitázni vele meg megszabni hogy éljen. Elvégre az az ő élete. Te pedig vagy elfogadod vagy tovább állsz.

2010. dec. 12. 02:04
 5/8 Rendesfiú/19 ***** válasza:

Hmmm...Ilyenkor megpróbáljuk a dolgoknak a jó oldalát nézni, mégha nincs is nekik:S

Amúgy szerintem élvezi, hogy "féltékeny" vagy rá:(

Na meg úgy gondolja, hogy már teljesen szabad és nyugodtan keresgélhet mást magának. Tudom mit érzel....sajnos néha az egyik félnek nehezebben megy a felejtés. Próbálj meg beszélgetni lányokkal, hátha megismersz olyat, aki majd (többek között) elfelejteti veled:)

2010. dec. 12. 03:04
 6/8 anonim ***** válasza:

ja és amiért azt mondja hogy nem történt semmi azért biztos hogy nem történt semmi ?:P ugyan már .. itt rohadjak meg ha 1 csaj/hapi úgy végig éli az életét hogy 1ik nőjét/pasiját sem csalja meg .. ez van akiről azt hinnéd h tuti nem .. XD mondjuk magadról és azt hinnéd h tuti nem és .. XD kényes téma :P minden jóban van vmi rossz és fordítva :P ez van ezt kell szeretni ha szereted annyira hogy elnézed [már nem a sorozatos félre qrást hanem mit tom én 1-2-t az úgy bele fér :P [persze az lehetőleg merüljön ki vmiben a félre qrás előtt:P]

esetedben hát .. sztem félre qrt :P ne mesélje már be nekem senki h a csajok barátkozás kedvéért adogatják a számukat .. XD barátkozni máshol szoktak :)

2010. dec. 12. 08:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Egyetlen nő sem ér annyit hogy küzdj érte.Én így gondolom.Talán az igazi, a nagy Ő.

Amúgy mindig jön másik, lesz még elég csajod.

2010. dec. 12. 17:52
 8/8 Rendesfiú/19 ***** válasza:
Én sosem csalnám meg szóval......:) Mindannyian mások vagyunk. Lehet ,hogy sok csaj van még, de van, hogy sose találjuk meg köztük azt, aki nekünk kell:(
2010. dec. 12. 22:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!