Mit gondoltok erről? Ez már szánalmas?
Szia! Én 16/L vagyok, és szerintem semmiképp se gáz, hogy nem volt még pasid!(Nekem sem volt. Lehetett volna, de úgy éreztem nem az "igazi".)Csak a mai világban legtöbben azt mondják "gáz". Pedig szerintem az a szánalmas, ha valaki már 13-14 évesen elveszti a szüzességét. Na AZ gáz! Egyébként én is volt, hogy fantáziáltam ilyenről, csak én nem színészről, hanem énekesről....:D De bár ez olyan 12-13 éves koromban volt kb. Amúgy én már rájöttem arra, hogy ez azért volt, mert hiányzott az a szeretet. Én pl a mai napig fantáziálgatok, csak most már nem sztárokról, hanem a környezetemben lévő emberek közül vagy elképzelek valakit(főként esténként vagy ha épp egyedül vagyok). De csak azért, mert hiányzik a szeretet. (És persze nem szülőktől,családtól vagy barátnőktől.)
De a lényeg az, hogy nem vagy szánalmas és el fog múlni ez az álmodozás. Főleg, ha lesz valakid szerintem. De attól még nem kell görcsösen akarni valakit. Majd ha eljön az ideje, akkor eljön!! És szerintem azért meg végképp ne keress pasit, mert a barátnőidnek már volt....:)
Az első válaszoló vagy hülye, vagy egy totálisan kiégett 12 éves gyerek.
Kedves kérdező!
Egyáltalán nem gáz, hogy még nem volt barátod.
Bakker 15 éves vagy, jobb esetben még minimum 4x - 5x ennyit élsz!
Nem maradsz le semmiről!
Az álmodozás teljesen normális, mindenkinek volt ilyen korszaka.
Csak a vágyaidat erősíted fel és kicsit tulzásokba esel.
De nyugi, amint megismersz egy kedves fiút, azonnal tompulnak a képzelgéseid.
De soha ne engedj a vágyaidból, keress olyat aki teljesíti őket!
viszont még.fiatal vagy, ráérsz!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!