Szerintetek milyen egy totál részeg csaj? (szexi, ciki, vicces, szánalmas stb. ) Érdekel, hogy ti mint gondoltok erről.
Figyelt kérdés
Szerintetek milyen egy totál részeg csaj?(szexi, ciki, vicces, szánalmas stb...) Érdekel, hogy ti mint gondoltok erről.2010. febr. 13. 22:50
2/22 anonim válasza:
Ha leszop, akkor szex(i), ha hány, akkor ciki, ha levetkőzik meztelenre és mindent feldug, akkor vicces, ha elmondja a legféltettebb titkait, akkor meg szánalmas.
3/22 anonim válasza:
Szánalmas,nőietlen,undorító,gusztustalan,megalázó.
Egy nőnek mindig tudni kell,hogy melyik az utolsó pohár,hogy nő maradjon és ne egy ocsmány állat.
(Ez a férfiakra is igaz.)
4/22 anonim válasza:
Hát mikor barátnőm, aki többet ivott mint mi kissé becsiccsentve rámmászott az szexi volt..de én inkább lefektettem aludni...akkor pedig aranyos volt :).
De láttam már csajt aki összehányt mindent stb. hát az elég gáz szerintem.
5/22 anonim válasza:
Ez nem nőhöz méltó és szánalmas.
6/22 anonim válasza:
Aki férfi és azt írta, hogy szánalmas az nézzen magába!
Aki nő és azt írta, hogy szánalmas annak igaza van!
Egy férfinak elég nagy szerencse egy halálrészeg csaj...
7/22 anonim válasza:
Én gólyatáborban láttam egy lányt, aki a totál részeg kategóriába illett, a barátja próbált neki segíteni, hogy ne essen össze szó szerint, és össze vissza vonaglott, látszott, hogy "alig él". Szerintem ijesztő.Az biztos, hogy nem szexi, se nem vicces. (19/l)
8/22 anonim válasza:
Totál részeg: szánalmas
Kis becsiccsentés még lehet aranyos, meg szexi.
9/22 anonim válasza:
Ezek közül mindegyik. Ha kicsit spicces, akkor lehet vicces, esetleg szexi is, de kitartó ivással egészen szánalmas és undorító szintig is eljuthat. Egyébként ez teljesen szubjektív dolog, kinek-mi. (22/F)
10/22 anonim válasza:
ugyan mitől lenne szexi egy totál részeg csaj? elém hány vagy az ölembe esik vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!