Szerintetek milyen egy totál részeg csaj? (szexi, ciki, vicces, szánalmas stb. ) Érdekel, hogy ti mint gondoltok erről.
nem értem miért különbek a csajok mint a pasik. Ha egy faszi részegen fetreng, az szerintem vicces. Egy csaj miért ne üthetné ki magát? Mert elveszíti a "női méltóságát"? Persze. utálom, hogy az emberek megszólják a részeg csajokat. Voltam már részeg, persze hogy voltam. Csináltam hülyeségeket. A fél suli rólam beszélt. Ha egy pasi csinálja ugyanezt, egyet mosolyognak és leszarják!
Én csak azt nem szeretem, ha egy normális buliban totál lerészegedik a csaj. Ha direkt ihb buli van, miért ne?
pl. nem olyan rég suli-buli volt. Két haverommal voltam, teljesen józanok voltunk, mikor hozzánkcsapódott egy átlagban 15évesekből álló részeg lánybanda. Az egyik csaj az egyik haveromról áradozott, hogy mennyire szereti...a lépcső korlátján vonaglott és az összes barátnőjével együtt nevetséges volt. Szóval szerintem egy ilyen buliba nem illik oda.
Én egyszer a barátnőmmel(!) kerültem ilyen helyzetbe, elképesztően be***szott és egyrészt szánalmas volt, másrészt ijesztő is, mert haza akartam vinni és nem engedte + egyfolytában kiabált velem :S
(Azóta nem megyek vele bulizni...)
20/L
Én egyszer nagyon berúgtam egy buliba, olyan szinten hogy alig emlékeztem rá másnap, aznap. Elég rémisztő voltam, azt mondták. Azóta nem iszok, csak alkalmanként és keveset.
Az jó lecke volt.
De szerintem sem szép látvány egy bepiált nő, de ez a hapsikra is ugyanúgy vonatkozik.
Gusztustalan.
Nagyon nem szép.
Nem nőies.
Egyszer én is eléggé berúgtam, tudom, hogy irtóan szánalmas voltam és azóta szégyellem a történteket. Az volt az első és eddigi utolsó alkalom, pedig több mint 2 éve történt. Nem azt mondom, hogy nem iszok egy korty alkoholt se, de mértékkel.
Egyébként szerintem egy részeg csaj sem lehet szexi, az a pasi az undorító, aki ezt kihazsnálja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!