Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Na e miatt nyert a Barca,...

Na e miatt nyert a Barca, mesterfokú színészkedés és vak Barcának nyaló bíró! Szánalmas! Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE

Na itt a jelenet,e miatt kapott Pepe pirosat,a NAGY SEMMIÉRT! Ha már így állunk a Barcának is kijárt volna bőven a büntetés!

2011. ápr. 28. 14:31
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
51%

Szánalmas, hányingerkeltő banda.

Busquets is ahogy eljátszotta a nagy halált...gyomorforgató.

A futball szégyenei. És mindezeket nem Real Madrid drukkerként mondom még mielőtt valaki azt gondolná.

Amúgy nyilván más csapatokból is elő lehet hozni példákat, de egyik sem egy kategória azzal amit a barca művel.

Ha összekerülnek MU-val majd Ferdinand meg Vidics kezelésbe veszik őket, ahogy Torrest is, szegény majd össze szarta magát szerintem amikor fölrángatták a műesése után:D

2011. ápr. 28. 14:40
 2/14 anonim ***** válasza:

GreenTea

Srácok, én MU drukker vagyok, pont leszarom hogy melyik hogy színészkedik:)

Egyébként a videón jól látható hogy nem volt fizikai kontaktus, de az is szépen látszik, hogy Pepe-nél megvolt a szándék. Ne sírjon semelyik csapatnak a szája, amíg ők is ugyanúgy buzdítják a játékosaikat színészkedésre. Ez benne van a pakliba, kész!

2011. ápr. 28. 15:40
 3/14 sacsa ***** válasza:
Ezen már nem tudunk változtatni,k.baszott sok szerencsével még továbbjuthatunk bár nem sok esélyt látok rá.
2011. ápr. 28. 16:57
 4/14 anonim ***** válasza:
13%

Hát én imádom az első kommentelőt komolyan <3

ezt nem lehet jobban elmondani imádlak jófej vagy még csak annyi h:

rühellem a barcat meg a reaét is de örülnék ha a barca kerülne be velünk(MU) a döntőbe mert ha a murinnyó bejut akkor azt meg is nyeri sajnos. mindörökre: MANCHESTER UNITED <3 és féljen a bzi spanyol csapat mer h idén nem nyernek bajnokok ligáját az is száz százalék! GGMU <3 RoOney 1o. <3

2011. ápr. 28. 18:23
 5/14 anonim ***** válasza:
71%

a szándék a fontos! :D

egyébként egyételmű volt hogy ilyen játékkal max. döntetlen hoz ki a reál, nem olaszországban vagyunk basszus :S 11 emberrel védekezni? saját magukat alázzák...ezzel belátják hogy a barcelona a jobb. pepe meg egy idegbeteg hülye állat, 30 éves tök van alatta, mi a francért nem tanulja már meg hogy ilyen sz*rságokat nem csinálunk egy BL elődöntőn?????? és ez ramosra vonatkozik...

MEGÉRDEMELTE A REÁL AMIT KAPOTT. murinnyó meg foja már be a pofáját, szánalmas egy fazon, folyamaosna a bírókat fikázza ahelyett hogy a saját játékosaival foglalkozna.

a reál madrid ma már sajnos az állatok gülyekezete, ramos, albiol, adebayor, pepe...BARBÁROK MIND! nem focistának valók, ezen a színvonalon ez nem tűrhető! murinnyó helyében korbáccsal nevelném meg ezeket.

én megértem h féltékenyek vagytok a barcára, de azt ti is belátjátok hogy ANTIFOCIVAL NEM LEHET BL-ELŐDÖNTŐT NYERNI EGY BARCA ELLEN!!!!!!!!!

2011. ápr. 28. 20:02
 6/14 anonim ***** válasza:
65%
egyébként az idei el clásicókat mind a reál tette unalmassá a hülye bunkerfocijukkal...
2011. ápr. 28. 20:04
 7/14 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti: Na hát aztán te is értelmes vagy.Ugyanolyan értelmi/érdemi szinten lehetsz mint a nagy álszent Barcád. Ha meg nem nézed normálisan a meccset akkor nincs miről beszélni,inkább ne is szólj bele.

Utolsó: A Barca is ugyanazt a "bunkerfocit" játszotta! Semmi érdemlegeset nem tudott mutatni,majd csak Pepe kiállítása után tudott csak produkálni!

A bíró meg egyértelműen a Barca oldalán állt! Nem tudom hogy fordított helyzetben is itt pattognátok e :D

2011. ápr. 28. 20:22
 8/14 anonim ***** válasza:

Egy kérdés: hány éves vagy?

Nem fűzök kommentárt semmihez, csak annyit mondok: elértük azt a szintet, hogy a 20. század legjobb csapata, a Galaktikusok, egy BL elödöntő első meccsén, hazai pályán, csatár nélkül állnak fel, és nem igazán támadnak. Nem hiába akadt ki a bajnoki után di Stefano.

2011. ápr. 28. 21:57
 9/14 A kérdező kommentje:

Nagy Barcásoknak üzenném... [link]

Real Madrid sérelmei video-ból látszik a pocsék színészkedés tömkelege!

Erre varjatok gombot!

2011. ápr. 28. 22:17
 10/14 anonim válasza:

Én Real szimpatizáns vagyok, de egyet értek azokkal, akik Ramost meg Pepét "kritizálják". Sokszor játszanak kontroll nélkül (túl sokszor) és olyan esztelen dolgokat művelnek, amelyek nem illenek profi focistákhoz (pláne akik ilyen nagy múltú klubban játszanak).

DE!

A tegnapi meccsen Pepe egy nagyon durva SÁRGA LAPOS szabálytalanságot követett el. Ez a töketlen német meg végzetesen belenyúlt egy ilyen fontos mérkőzésbe és valószínűleg el is döntötte a továbbjutást.

A Barca jelenleg jobb csapat mint a Real, Murinho viszont sokkal jobb edző Guardiolánál. Ez egy remek kis párharc lehetett volna, de ez a birka elcseszte.

Én így látom.

2011. ápr. 28. 22:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!