Na e miatt nyert a Barca, mesterfokú színészkedés és vak Barcának nyaló bíró! Szánalmas! Mit gondoltok?
http://www.youtube.com/watch?v=T7uJ6M_a3KE
Na itt a jelenet,e miatt kapott Pepe pirosat,a NAGY SEMMIÉRT! Ha már így állunk a Barcának is kijárt volna bőven a büntetés!
Most nem vadászok neked a Real fantasztikus alakításairól, mert azok is voltak (régen is, szerdán is és lesznek is még).
Nem is nagyon megyek bele ilyen vitákba, egyik félnek sem lehet normálisan elmagyarázni, mi volt.
Viszont az előttem szólónak van igazsága.(Roninak nem kis önuralom kellhetett, hogy ne támadjon védekezés helyett).
És én innen nem is folytatnám inkább tovább, ezt mindenki eméssze meg, dolgozza fel és a visszavágón nyújtson jobbat/többet.(és ez mindkét csapatra igaz, én focit szeretnék nézni, jó focit.Nem játéktördelést színészkedéssel, szándékos odarúgásokkal, balhéval stb...)
GreenTea
Én pár éve eléggé kiábrándultam a labdarúgásból, sajnos mindenhol csökkent a színvonal, ritka az igazán jó meccs, és ebben nagy szerepe van Mourinho-nak! Elismerem nagyon jó edző, ezt mutatják eredményei is, de az a játék, amit a csapatai játszanak egyszerűen undorító! A színészkedésről, reklamálások tömkelegéről és a hülyelány viselkedésről meg ne is beszéljünk, mert a mai futball bizony tele van vele!
Aki igazi férfiak sportszerű küzdelmét szeretné látni a pályán az nézzen amerikai focit!
Szögezzük már le hogy ezzel a tendenciával a Real nem nyerhet egy Barcelona szintű csapat ellen, kivéve valamilyen szerencse folytán (lásd: kupa). Néha kontráznak egyet, de 11 emberrel végig védekezik a meccset, és ez senkinek nem jó. 1. Tönkreteszi a Barca játékának a szépségét, 2. ők se tudnak nagyon gólt szerezni (mert a focit gólra játszák ám) 3. az egész játék nézhetetlen, arról szól hogy a Real játsza a berlini falat, a Barca meg átpróbálja törni, unalmas. Szóval nem tudom mit akart Mourinho elérni ezzel a felállással, vagy a Camp Nouban akart nagyot dobni? Nem hiszem! Ugyanis már 3 meccs óra ez a sláger, és ezzel gyakorlatilag elismerik hogy félnek a Barcától.
A színészkedésről meg annyit, hogy amit Dani Alves megcsinált, azt 10-ből kb. 9 focista eljátszaná, hülyék lennének ha nem tennék.
A Madrid számláján viszont sokkal több van már, nem csak hogy színjátszócsporot nagyjából az egész klub, de ráadásul még elképesztő módon barbárok is. Legfőképpen Pepe és Ramos.
Ramostól pedig külön gusztustalan hogy a nemzeti csapattársait inzultálja folyamatosan (lásd: kupadöntő Villával, november Puyival, Xavival)
1. Tönkreteszi a Barca játékának a szépségét..
A Barca saját magának teszi tönkre a játékát, az idióta hülye színészkedéseivel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!