Lehetek meg valami szineszkedes mellett?
Azt hallotam hogy az szinahazi szineszek nem keresnek jol es ezert gondoltam hogy valami mas munkat is szeretnke uzni ez mellett.
Tehat lennek szinesz es ...?
Pl.magyartanarno..
Vagy meg mi?
Nem tudom mennyire ertheto a kerdesem!Ha nem ertitek kerdezzeteek!
Elore is koszonom!
Lehetnél színész és énektanár, a színészeknek jó hangja van, biztos neked is, de a színész tanoncok úgyis mennek különórára szerintem.
De épp szinkronizálhatsz is a színház mellett, vagy vannak filmek és magyar sorozatok is, pl jóban rosszban az is fizu mellett jól jöhet.
Amúgy szinte bármit csinálhatsz, vállalkozhatsz is akár:)
Magyartanár biztosan nem lehetsz. Színészként délelőtt próbálsz, nem érsz rá bemenni az iskolába. A színházi szezon ráadásul pont iskolaidőben van.
A másik probléma, hogy ha tanítasz, akkor nem tudsz elvállalni pl. filmszerepet, amiben pedig nagyobb pénz van, hiszen az hetekre teljesen lefoglal.
Inkább olyasmin gondolkozz, ami nyári idénymunka jellegű. Például lehet egy fagyizód, ami ugye nyáron megy, és ha ismert színész leszel, akkor komoly húzóerő lesz a neved, tehát jó reklám.
De egyébként rengeteg lehetőséged van színészként haknizni is, szóval nem kell csak az egy színházi munkádból megélni.
Hát ha nem is magyartanár, de angoltanár vagy hasonló, ha jól beszéled a nyelvet.
Nem iskolában! Hanem korrepetálni gyerekeket, nyelvvizsgára felkészíteni, stb. A saját lakásodban.
És akkor te beszélheted meg velük, hogy mikor jöjjenek, mikor tudsz órát adni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!