Meddig lehet bírni a melót suli mellett?
Mivel senki sem tud támogatni anyagilag, kénytelen vagyok eme téren teljesen magamra hagyatkozni - épp ezért dolgozom iskola mellett.
Csakhogy úgy érzem, egy idő múlva sok lesz ez az egész. Egy héten öt napot dolgozom, azaz reggel 7-kor eljövök itthonról és általában 8 körül érek haza. A két szabadnapomon suliban vagyok, illetve tanulok vagy azokat az ügyeimet intézem, amelyekre nem jut idő munkanapokon.
Gyakran csak éjfélkor fekszem le, mert addig tanulok (azért nem kettessel szeretnék bukdácsolni), és lényegében nincs is olyanom, hogy szabadnap vagy szabadidő.
A barátaimmal egyre ritkábban tudok találkozni, esetleg esténként sikerül összefutnom velük, amit már kezdenek is megjegyezni nekem... arra, hogy legyen valakim, már gondolni sem merek, mert mikor?
Valahogy egyre fáradtabbnak érzem magam. Kialvatlan vagyok és gyakran már egy mosolyt elereszteni sincs erőm, mindeközben az elintézetlen dolgok csak gyűlnek, és mivel túl sok dologra kell figyelnem, elég szétszórttá is váltam.
Ti mit tesztek az időhiánnyal? Hogyan osztjátok be a mindennapjaitokat? Mit tudnátok tanácsolni?
20/L
Nem találtam másik munkahelyet, jelenleg ez van. Mivel novemberben költözöm albérletbe, még azt is fenn kell majd tartanom, tehát nem nagyon válogathatok kedvem szerint.
Kedves második, én is dolgozom minden hétvégén mindkét nap :(
Idén diplomáztam és elég kemény munka mellett csináltam végig a három évet. Egy sikeres projekt bevezetésen vagyok túl a kollégáimmal, volt, hogy reggel 6-ra bejöttem, 2-kor elhúztam vizsgázni, majd utána vissza. Mindezt úgy, hogy Fehérváron dolgozom és Pesten tanultam. Éjfélekig dolgoztam néha, majd reggel 8-ra vissza. A vizsgákra mindig éjjel tudtam tanulni, sokszor hétvégén is be kellett mennem melózni. Közben ott volt a háztartás, főzni is kellett stb...
Már olyan fáradt voltam, hogy azt hittem meghalok, de a cél éltetett. Két ünnep között és a szilveszter is a tankönyveké volt.
Hidd el, sikerülni fog és ráadásul ez nem tart a végtelenségig, csak a diploma megszerzéséig.
Tanácsot nem tudok adni időbeosztás ügyileg, mert mindenki más és más, más jellegű gondokkal és elintézendőkkel.
Milyen munkád van, hogy 13 órákat dolgozol??? Sajnállak! Kitartás!!
Először is fogadd elismerésem:)
Vigasztaljon az,hogy nem vagy egyedül,a suli mellett melózni,vagy a meló mellett sulizni (ahogy tetszik:)
mindig meg terhelő,viszont azon vagy,hogy jobb jövőt teremts magadnak.
A barátaid miatt ne aggódj,gondolom ők nem látják úgy át a helyzetedet
Arra,hogy legyen valakid, amiatt ne görcsölj
Javaslom szedjél vitaminokat,helyre állítják az immunrendszered,és ettől a kedved is jobb lesz!
A mosolyterápia sokat segít! minden körülmények közt el lehet ereszteni egy szép mosolyt ez nem ettől függ! :) látod :)
Az ügyeidet majd elintézed!
A kérdésedre: ugyan így!
Nekünk is 24 óránk van mindenre,
be osztani nagyon nehéz,néha lehetne több
Jó legyél;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!