Hogy lehet birni egy terhességet pici baba mellett?
Hogy lehet bírni?
Nehezen, de annyit tehetsz, hogy ha a kicsid alszik, te is lepihensz, vagy feltöltődsz valamivel.
Ha megszületik a kicsi utána aztán...semmire se jut elég időd.
Tapasztalatból mondom. Főleg ha már elkezd menni a kicsi...
Én is sokat cipeltem a gyerekemet míg a kicsi a pocimban volt. Ha érzed, hogy kellemetlen, fája hasad, akkor inkább ne emeld meg. Hamarosan úgyis járni fog.
Szép napot!
Régi bérház 3.emeletén laktam az annyi mint panel 4-5.em.
Ha a kismama egészséges és a magzat is nincs ,nem lehet semmi gond
Kitartást Neked! Az én kisfiam 3 hónapos, Mi első emeleten lakunk, de van egy magas földszint+a bejárathoz 6db lépcső vezet. Persze nincs babakocsi tároló! :( Igyekeztünk könnyű kocsit venni (10,5kg), ebbe még jön a 6 kg-os gyerekem+egyéb csomagok! Majd megszakadok néha. Mi csak napi 1x-er megyünk le, ha Apa ideje engedi Ő viszi le, ha nem, én szerencsétlenkedem. Szerencsére nagy az erkély, így sokat kitolom oda.
Megbeszéltük, hogy amíg nem lesz nagyobb a kicsi nem jön a tesó. Az elsővel veszélyeztetett terhes voltam, nem emelhettem, sokat kellett feküdnöm.
A reggeli rosszullétek ellen nekem bevállt, hogy még ki sem keltem az ágyból, ettem pár falat kekszet.
A cipekedésre sajna nincs tippem!
Köszönöm a válaszokat.
10kg 20 deka a fiam:)78 lépcső van.Babakocsit lent tároljuk.Igényli a friss levegőt mivel eddig (hóban fagyban is )mindig lementünk sétálni.Megszokta.És jobbat alszik tőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!