Színészkedés. Mit ajánlotok? (Lent)
Figyelt kérdés
Hát sokak szerint kitűnőszíbész lennék, mert van tehetségem hozzá. Hát elgondolkodtam én is ezen és arra jutottam, hogy ha találok valami jó iskolát, akkor színészkedni fogok. Azt szeretném megtudni, hogy tik milyen iskolákat ajánlotok? Hol? Tapasztalatok? Milyen nehéz az ilyen iskolákba bekerülni? Tehát lécci ezekre válaszoljatok. THX 4EVER2011. jún. 20. 20:09
1/5 anonim válasza:
Ne használj olyan angol kifejezéseket, amikről gőzöd nincs, mit jelent.
Menj amúgy színművészetire, ha ennyire tehetséges vagy.
2/5 A kérdező kommentje:
THX=kösz
4EVER=mindörökre
Hol itt a baj?
2011. jún. 21. 14:54
3/5 anonim válasza:
Értelmes ember ezt így nem használja együtt. Kössz mindörökre? PFff...
4/5 A kérdező kommentje:
Jólvan már. én alapból hülye vok. na így már jobb? léci a kérdésre válaszoljatok és ne offfffoljatok.
2011. jún. 24. 17:58
5/5 anonim válasza:
Ha alapból hülye vagy semmi esélyed a színészetre. Úgyanis pl a színművészetire kell a jó átlag, ész, okosság, képzeleterő stb és általában minden ilyen színműs iskolába.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!