Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen edzésterv kellene?...

Milyen edzésterv kellene? 17/f (kezdő kondis)

Figyelt kérdés

Sziasztok! Előre is köszönöm azoknak akik elolvassák, és köszönöm a válaszokat!!:)

17 éves vagyok. Elszeretnék kezdeni kondizni. Jelenleg 186 cm vagyok és 75 kiló.

Annyi a lényeg hogy gyakorlatilag szeretnék izmosodni, nem szeretnék kigyúrt lenni, de szeretnék magamon valamit izmot látni,, ami még esztétikus.

Másodszor, a bőrömet is szeretném ezáltal "feszesíteni" Régebben közel 100 kiló voltam. De hirtelen (kb 3 hónap alatt) 27 kilótól szabadultam meg. Ezt pediga bőrőm megsínylette. (Fogyóztam is, + egy komolya balesetem lett és hetekig kórházban voltam).

A hasamon a bőr nagyon megnyúlt, gyakorlatilag nagy a hasam, de nem a zsír miatt, hanem ugye a megnyúlt bőr...

Milyen kezdő kondis étrendet ajánlotok? Esetleg proteint? Esetleg még kellene fogynom előtte? Heti hányszor kellene kondiznom?

2016. okt. 11. 17:55
 1/5 A kérdező kommentje:
Elfelejtettem még hogy milyen étrendet ajánlotok mellé? Mit kellene ennem, egy nap hányszor?
2016. okt. 11. 18:02
 2/5 anonim ***** válasza:
Szia! Fehérje 1,5-2g/ttkg, zsír 1g/ttkg,ch-t indítsd pl.3rol,ha hizekony vagy,és fihyelgesd a mérleget,hogy havi 1 kiló Jöjjön fel kb. Ha ennel kevesebb,akkor növelheted a ch-t,ha több jon,akkor csökkentsd. Ehhez a magassághoz 75kilo meg keves is szinte,nyugodtan tomegelj szép lassan akár 90 kiloig is,de jó étrenddel! Edzés: Heti 3 teljes testes,1 nap pihivel az edzonapok között. Guggolás,fekvenyomás,evezés,mellről nyomás,csuklyázas,haspres,vadlizas. Mindenből 4-5 munkasorozat. Ha megy a deadlift,heti 1x mindenképp csináld! Sok sikert! Bovs a hibákért,telorol voltam.
2016. okt. 11. 18:27
 3/5 anonim ***** válasza:
Heti 1-2 kocogast vagy valami aerobot betehetsz,pihenőnapokon pl. Bocs,ez lemaradt
2016. okt. 11. 18:29
 4/5 anonim ***** válasza:
Gyakorlatokhoz még: Bicepszezes rúddal allva,vagy egykezesekkel, tricepszre tolodzkodas,v.szuknyomas,v. Koponyatörő,v. Csigás letolas, amelyiket a legjobban érzed /szereted.
2016. okt. 11. 18:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Kezdő teljes test edzés.:

Guggolas 4x

Fekvenyomas 4x

Döntött törzsű evezés vagy lehúzás 4x

Katonai nyomás rúddal 3x

Állva bicepsz 3x

Letolás rúddal 3x

+has

2016. okt. 21. 17:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!