Milyen edzésterv kellene? 17/f (kezdő kondis)
Sziasztok! Előre is köszönöm azoknak akik elolvassák, és köszönöm a válaszokat!!:)
17 éves vagyok. Elszeretnék kezdeni kondizni. Jelenleg 186 cm vagyok és 75 kiló.
Annyi a lényeg hogy gyakorlatilag szeretnék izmosodni, nem szeretnék kigyúrt lenni, de szeretnék magamon valamit izmot látni,, ami még esztétikus.
Másodszor, a bőrömet is szeretném ezáltal "feszesíteni" Régebben közel 100 kiló voltam. De hirtelen (kb 3 hónap alatt) 27 kilótól szabadultam meg. Ezt pediga bőrőm megsínylette. (Fogyóztam is, + egy komolya balesetem lett és hetekig kórházban voltam).
A hasamon a bőr nagyon megnyúlt, gyakorlatilag nagy a hasam, de nem a zsír miatt, hanem ugye a megnyúlt bőr...
Milyen kezdő kondis étrendet ajánlotok? Esetleg proteint? Esetleg még kellene fogynom előtte? Heti hányszor kellene kondiznom?
Kezdő teljes test edzés.:
Guggolas 4x
Fekvenyomas 4x
Döntött törzsű evezés vagy lehúzás 4x
Katonai nyomás rúddal 3x
Állva bicepsz 3x
Letolás rúddal 3x
+has
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!