Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ez az edzésterv így jó?

Ez az edzésterv így jó?

Figyelt kérdés

1. nap: mell, kar, váll

fekvenyomás 5x10

áthúzás 3x10

bicepsz francia rúddal 4x10

tricepszhajlítás kézi súlyzóval fej mögött 3x10/ homlokra engedés

előre emelés 3x10

mellről nyomás 5x10

archoz húzás 3x10

Vállproblémám van (nagyon laza a kulcscsonti izületem) és pl. oldalemelést kb. 4kg-nál többel nem tudok csinálni mert megfájdul a vállam. Vagy csináljam kis súllyal és majd megerősödik? Döntött törzsű oldalemelés detto...

2.nap: láb

guggolás: 5x10

vádlizás: 6x10

lábtoló még vagy kitörés esetleg?

van otthon egy ilyenem nem tudom ér-e valamit ha használom:

[link]

3.nap: hát, csuklya

hiperhajlítás 4x10

evezés döntött törzzsel 3x10

T-rudas evezés 3x10

csigás evezés 3x10

vállvonogatás 3x10

felhúzás?

Van egy gyenge gerincferdülésem és tartásproblémám is, tornára is jártam vele régebben. Felhúzást csináljak vagy egyelőre elég a hiperhajlítás is?

Otthon edzenék, van fekvenyomó pad csigával, rúd, francia rúd, a "gép" amit linkeltem, tárcsás egykezes súlyzó 2 db, és kb 100-110kg-nyi súlytárcsa.

+ Még az lenne a kérdésem, hogy ha úgy guggolok, hogy a fek. padból emelem ki a súlyt (a középső részt, amire rá kell feküdni, nem lehet kiszedni) mennyire biztonságos?

Lehetőleg próbáljatok a legtöbb kérdésre válaszolni, további tippeket is nyugodtan írjatok.

Köszönöm (és bocs, hogy ilyen hosszú lett)

17/F

2016. aug. 27. 16:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
A csuklyára külön edzés nem kell, csak egy két gyakorlat a hát vagy a váll edzés részeként. Egy nap szerintem két izomcsoportnál többre ne edzz. A hasazás minden edzés végén csináld.
2016. szept. 8. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!