Edzés segítség?
Sziasztok, 18 éves vagyok, 180cm magas és 73kg jelenleg. Január óta edzem és egyébként sok barátom mondja h látszik is, hogy edzem. De azért lenne kérdésem. Szval jelenleg 4 napot edzek egy héten:
1. nap: mell, bicepsz, has
2. nap: láb, vádli, alsó hát (deadlift-ből adódóan)
3. nap: hát, vádli, has
4. nap: váll, tricepsz, alsó hát (hiperhajlítás)
Januártól májusig teljes testes edzést végeztem, nagyon szerettem azt is, de ki szerettem volna próbálni mást is. Igazából nem tudom h melyik a hatékonyabb edzésmódszer, viszont a jelenlegit nagyon szeretem, kiváncsi lennék a véleményetekre, tapasztalaitokra.
A másik kérdésem táplálkozással kapcsolatos, tegnaptól kezdve eszem úgy ahogy "kéne", úgymond tisztán. Természetesen tömegnövelés egyelőre a célom, nincs annyira sok izom rajtam, bár mások meg mást mondanak, nah nem is ez a lényeg. Szval tömegnöveléskor is érdemes teljesen tisztán enni, vagy esetleg itt h ha esetleg eszek egy nap pizzát v gyrost akkor az nem olyan huuu de nagy probléma?
Más tanácsokat is elfogadok nagyon szivesen. :)
Megoszlanak a vélemények ebben is. Sok ember szerint naturálban mindig jobb a teljes testes edzés. Szerintem jó az osztott is, az enyém is hasonló, mint amit írtál. Neked kell kitapasztalni, hogy mi jön be nálad. Én időnként váltok 4 napos kétfelé bontottra.
Kaja: mehet néha tömegeléskor pizza, hamburger, bármi. Belefér.
Köszönöm a választ!
A 4 napos kétfelé bontottat úgy érted, h felsőtest, alsótest?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!