Írtam egy edzéstervet, szerintetek jó lesz?
Figyelt kérdés
Mindenhol 5-8 ismétlést alkalmazok, Sorozatszámot még nem írtam, azt most találom ki. A "B2"-es napon kevesebb sorozat lenne fekvenyomásből, mert nyomok mellről is. Így osztanám el: A1-Pihi-B1-Pihi-A2-Pih-B2
A1
Fekvenyomás
Felhúzás
Evezés
Bicepszezés
Csuklyázás
Fordított bicepszezés
B1
Guggolás
Mellről nyomás
Evezés
Szűknyomás
Merevlábas felhúzás
Vádlizás
A2
Fekvenyomás
Guggolás
Evezés
Csuklyázás
Bicepszezés
Fordított bicepszezés
B2
Fekvenyomás
Guggolás
Mellről nyomás
Merevlábas felhúzás
Vádlizás
Szűknyomás
2016. aug. 25. 10:31
2/4 anonim válasza:
Elegge rossz, nem ertem miert vegzel guggolast es evezest is ugyanazon az edzesen, ket nagy izomcsoportot nem edzunk egyutt..
3/4 anonim válasza:
De vegeznek megnezed az 5x5 os terveket ott is az megy
4/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Igazából az ICF-ről másoltam, csak kicsit átírtam, mert sok volt a gyakorlat és kényelmetlen volt az elrendezése. Tettem bele még pár gyakorlatot, mert hiányzott.
2016. aug. 25. 13:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!