2/30 A kérdező kommentje:
Most kezdtem nemrég egy új edzéstervet,eddig minden héten növelni bírtam a súlyt,de most nem.Kajával nincs gond
2016. aug. 13. 16:31
3/30 anonim válasza:
ja gondolom mennyire nincs gond.
amúgy később hónapok telnek el, mire emelni tudsz a súlyon, szóval nem kénem ár most kétségbe esni.
4/30 anonim válasza:
Igen altalaban akkor vannak gondok mikor aztmondjak h nincs
5/30 A kérdező kommentje:
2.5 éve edzek.Volt,hogy hónapokig kínlódtam,mire emelni tudtam a súlyon.Most kezdtem kb 1.5-2 hónapja egy új edzéstervet.Kis súllyal kezdtem és 5 és 7.5 kilóval sikerült emelnem a korábbi súlyt fekvenyomásban és guggolásban.De most megakadtam.Vegyem vissza a súlyt vagy hagyjam,amíg nem megy?
2016. aug. 13. 17:22
10/30 A kérdező kommentje:
Most mi a baj?
Itt az étrend
1. 100g zabpehely tejben megfőzve,fahéjjal ízesítve
2. Kb.100-150g Valamilyen hús,általában karaj,disznócomb,csirkecomb,csirkemell rizzsel
3.Kb.80 gramm kolbász,1 vagy 2 szelet sajtkrémes kenyér,paradicsommal
4.ugyan az,mint a 2.,néha 5 db tükörtojás
5.fehérjeturmix,ez vagy lefekvés elött vagy edzés után
Meg szoktam még enni 2 szelet nápolyit
2016. aug. 13. 21:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!