Hogyan fogyókúrázzak, hogy az izomtömeget meg tudjam tartani illetve növelni és csak a zsír égjen?
sziasztok! Januárban szültem 120kg-al. Márciusban kezdtem el diétázni, futni majd júliusban konditerembe járni. Eddig 35kg ment le viszonylag rövid idő alatt.
Az edzésem: A konditeremben 1.5órát emelkedőn futógépen kocogok 125ös pulzussal. Aztán 1.5óra súlyzós edzés. Leginkább lábnapokat tartok. Nem akarom hogy megnyúlt csúnya bőröm legyen és a meglévő izomzatot(már ami megmaradt) nem szeretném elveszíteni.Inkább növelni. Heti 5 alkalommal edzek.
Szerintetek jó az edzésem?
A diétám: magas fehérjetartalmú étrend. Fehérjét iszom edzés után. Glükomazint és multivitamint és halolaj kapszulát szedek.
Ez trollkérdés? Tegyük fel, hogy nem.
Ez egy kicsit durva, másfél óra kocogás után lenyomsz másfél óra lábazást? Minek s főleg hogyan? Leírnád a gyakorlatokat s hogy mit hányszor, mert érdekel, ez elég hihetetlen így.
Mindenre kell edzeni s nem edzés előtt kocogunk másfél órát, nagy túlsúllyal pedig eleve nem ajánlott a futás.
Ha kezdő vagy, heti 3 teljes testes edzés kéne neked, nem heti 5 főleg lábnap... :O
Megfelelő fehérjetartalmú étrend kell, s akkor nem kell fehérjét inni. Magas mellett főleg nem, bár nem tudom, neked mi számít magasnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!