Ez az étrend megfelelő tömeget növelni 70 kilósan?
Reggeli
100g zabpehely tejjel kakaóporral/lekvárral/mogyorókrémmel
Ebéd
Valamilyen hús,karaj,disznócomb,csirkecomb,csirkemell,ami van és rizsa
Uzsonna
Kolbász egy szelet sajttal és kiflivel vagy kenyérrel
Vacsora
Az ami ebédre
Ha edzek,akkor edzés utàn,ha nem akkor lefekvés elött vagy napközben fehérjeturmix tejjel
A reggeliig étrend, aztán már nem.
Nem csak az a lényeg, hogy mit eszel... A mennyiség is számít.
Szálkás ttkg*2 g fehérje menjen naponta, a CH-t pedig egyéni igényeid szerint lődd be 3-4g/ttkg körülire.Zsír meg menjen 1g/ttkg minimum.
Ne rakj bele cukros badarságokat reggel a zabba, mert sz4 r az inzulinérzékenység korán reggel. Told le fehérjével vagy magába. Én ezért veszek zabkorpát, ásványvízzel gyorsan lecsúszik, nem úgy, mint a rendes zab. Az ebéd jó lenne, csak mérd ki, nekem se volt egy ideig konyhai mérlegem, ezért számoltam ki, hogyha 1,2 kiló húst 3 felé osztok, akkor nyilván 400g lesz egy adag, ezt pedig kétfelé raktam és ebédre az egyik fele, másik fele edzés után.. Nem olyan bonyolult ez. Rizzsel ugyan ez. Egy tasak 125g általában, abban van kb 90g ch, akkor megcsinálsz 2 tasakkal vagy másféllel és máris megvan 2g/tskg ch egy napra, a többit beviszed zabból vagy bármi másból, azokat is így kiszámolni.
Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!