Ez sz étrend megfelelő?
Figyelt kérdés
16 éves vagyok és 64 kilogramm. 50 kilogrammos tömegeltem fel december óta és kíváncsi vagyok ez az étrend megfelelő lehet e szerintetek.
Mivel a 3 étkezés híve vagyok így tettem össze:
Reggeli: 100 g csirkemell
100 g rizs
Ebéd: 150 g csirkemell
100 g rizs
50 g zöldség ( lencse, brokkoli, zöldborsó)
Vacsora: 150 g csirkemell
100 g rizs
50 g zöldség (azok mint az elöbb)
Ez így jó szerintetek. Elvileg a ch rendben van.
Aki jobban ért hozzá örülnék ha véleményezné.
2016. máj. 3. 21:57
1/6 anonim válasza:
Gyakorlatilag csirke-rizs, pici zöldséggel.
Nem túl változatos, de makrók lehet rendben vannak...
2/6 anonim válasza:
A ch kevés lesz, ha csak nem vagy baromi könnyen hízó (amit kétlek). Zsír beviteled is gyakorlatilag lóf**z. Értem én, hogy csak 64kg vagy, de ilyen 1700 kalóriával mégis hogyan akarsz tömegelni?
4/6 anonim válasza:
Eddig tömegeltél, de most mit akarsz? A címszavak közt is van tömegelés meg szálkásítás is...
A fehérje jónak tűnik, no meg az ételek is.
5/6 CsakMester97 válasza:
Jó étrend, csak a CH-t emelném,az baromi kevés.
6/6 anonim válasza:
Csak a ch-t persze. Ja mer ez a max 20g zsír ez bőven elég tömegeléshez igaz? Vicc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!